Hus og have

Hvad du kan på en trampolin

Annoncør: Trampolinguiden

Trampoliner er sjove og hyggelige, og de fleste, der ejer en trampolin, vil sige, at det er en rigtig god investering. De fleste ved også godt, at en trampolin bruges til at hoppe på. Men en trampolin er meget mere end det.

Om sommeren bruger børn meget tid udenfor, og er der en trampolin, vil den helt sikkert også blive brugt rigtig meget. Har du bare fået dig den bedste firkantede trampolin, så læs med her, og opdag nye måder du kan få glæde af din trampolin på.

Hop, hop, hop

Det, du nok bruger din trampolin mest til, er at hoppe. Du får masser af motion og frisk luft samtidig med, du har det sjovt. Det er faktisk bare en god blanding af en masse gode ting.

Hygge

I sommersolen kan det godt blive en tand for varmt at hoppe rundt på trampolinen. Derfor kan du sagtens tage dig en lur eller ligge dig på et tæppe og læse en bog ovenpå trampolinen. Du kan også lægge dig i skyggen på græsset nedenunder den.

En anden ting, du kan gøre, er at tage et brætspil med op på trampolinen og spille med din ven eller din bror eller søster. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan på din trampolin.

En hyggelig nat

Skal det være ekstra hyggeligt, kan du slæbe en solseng eller noget lignende ind under trampolinen, eller blot lægge en madras ovenpå trampolinen, og sove i det fri! Det er en rigtig hyggelig ting at gøre med dine venner.

Forestil dig at ligge under stjernerne en varm sommernat og snakke og grine og nyde den blide vind og det bløde og vuggende underlag.

Det er sådanne ting, man kan bruge sommeren på. Og med en trampolin kan man være kreativ, så man får mest muligt ud af den.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top