Øvrigt

Dansk start-up revolutionere lånemarkedet med unik låneberegner

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du i dag kan låne penge hos et væld af långivere på nettet. Det er ikke dem alle, der er værd at låne penge hos og det er ikke i ethvert tilfælde, at det kan betale sig at optage et lån. Hvis du selv har i sinde at låne penge online, så er det vitalt, at det sker med stor omhu og med afsæt i en stor viden om hele markedet.

 

I dag kan du finde et stort antal mellemled, der står for at formidle kunder til de mange långivere. Faktum er dog, at en stor del af dem ikke leverer nogen reel værdi til forbrugere som dig. De ønsker blot at skabe en kommission for at sende dig videre. Det har været med til at skabe en jungle af websider, der rådgiver i øst og vest, og det gør det svært at låne.

 

Et dansk start-up har dog valgt at gøre op med dette. Det har de gjort ved at lave en unik låneberegner, der ved hjælp af relevant information oplyst af dig og kunstig intelligens er i stand til at generere en liste over de lån, der egner sig til dit formål og dine krav. Det gør det nemt at finde et lån på nettet og betyder, at du ikke skal bruge flere timer på det.

 

Det danske lånemarked er avanceret og bredt

Ikke nok med, at det danske lånemarked er meget bredt, så er det også yderst avanceret. Du kan finde langt mere end 100 långivere, som står klar til at låne dig penge til stort set ethvert formål. Det er dog ikke kun det, der er med til at gøre det svært at låne penge på nettet, for de enkelte udbydere har typisk også et udvalg mellem 5 og 10 låneprodukter.

 

Hvis du skal låne penge for første gang, så er det ikke sikkert, du ved, hvad et online samlelån er. På den anden side kan det også virke som om, at du blot skal vælge et forbrugslån, fordi det er dét, de kalder lånene i medierne. Faktum er dog, at det ikke er et lån, der egner sig til alle formål, da du ved mindre beløb er bedre stillet med f.eks. et minilån.

 

Hos Lendbob er man trætte af de mange mellemled, der ikke skaber værdi for deres brugere, men blot bygger websider, der har ét formål; at sende kunder videre til långivere, så de kan tjene penge. Lendbob har skabt en teknologi, der for låntagere gør det langt nemmere at finde frem til et godt lån, uanset om du skal låne til et nyt TV, en ferie eller en bil.

 

Gør ikke dit lån dyrere end det er nødvendigt

Du kan finde et væld af lån på nettet. Ét af de aspekter, der i høj grad er med til at skille dem ad er pris. Du kan endda finde lån, der er gratis, hvis blot du er i stand til at betale det fulde beløb retur inden for f.eks. 30 eller 60 dage. Du har derfor mange lån, at vælge mellem, men ikke alle er lige dyrere. Derfor bør du ikke gøre lånet dyrere end nødvendigt.

 

Et andet aspekt, der kan hjælpe med at skabe besparelser i forbindelse med lån er, at du udnytter de fradrag, du får for låneomkostninger. Har du først gjort besværet ved at finde et passende lån, så bør du også gøre besværet ved at udnytte dine fradrag fuldt ud.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top