Øvrigt

Disse sjove sommerlege skal du spille til sommer

Sommeren er lige om hjørnet, og med sommeren kommer varmen og ikke mindst en masse sjove sommerlege, som du kan lege med familien og vennerne. Når vejret er dejligt udenfor, er det hyggeligt at bruge så meget tid som muligt udenfor og nyde det. Derfor er det ekstra vigtigt at på forhånd have styr på, hvilke sjove sommerlege du skal lege med dem du har kær til sommer. Denne artikel kommer med eksempler på, hvilke sommerlege du skal spille til sommer.

 

Stigegolf

Stigegolf er et spil til brug i haven for både børn og voksne og er ganske simpelt. Her skal man sørge for at ramme ribberne på stigen med kuglerne. Når alle kuglerne, hvilket også er kaldet bolas, er kastet, så tælles der point. Det gælder om at nå til 21 point først for at vinde. Spillet er ganske hyggeligt at både spille med vennerne eller sammen med familien.

Ølbowling

Ølbowling er et spil til voksne mennesker, og er derfor et oplagt spil at spille med vennerne, som elsker en masse øl. Til spillet skal der bruges 5 stole, en bold og øl. Hvor simpelt er det ikke? Herefter deler man sig op i hold hvor man er to og to sammen og en dommer, så man er i alt 5 mand i legen. Spillet er yderst sjovt og helt klart en sommerfavorit blandt vennerne. Spillet kræver ikke alverdens udstyr, og spillet kan spilles i timevis, og I er sikker på at ende i en god brandert.

 

Sid i solen og nyd en kold bajer

Ja, nok er det ikke en leg at sidde i solen og nyde en kold bajer. Men når sommeren er over os, så er det dejligt bare at sidde og nyde vejret og stemningen sammen med dem man har kær – med en kold bajer i hånden. For at sørge for at forholde dine øl kolde, kan du vælge at placere dem i en skumkasse med tøris. Denne kan både bruges til nedkøling til sommerfesten eller blot til haven, når I er ude og nyde vejret. Udover at det er super praktisk, og dine øl forholder sig kolde, så ser det også sejt ud med den hvide sky fra tørisen omkring dine øl eller andre drikkevarer.  Derudover kan du jo også bruge tørisen til når du spiller ølbowling sammen med vennerne, så I er sikret at få gode og kolde øl til legen.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top