Elektronik

Danskernes trang til nyt elektronik fører til stigning i antal lån

Du kan låne penge til stort set alle formål på nettet. Ét af de formål, der lånes flest penge til er dog elektronik. Det viser at danskerne har en stor trang til nyt elektronik. F.eks. er det vigtigt for mange, at de altid har den nyeste iPhone eller den seneste MacBook. Da det ikke er alle, der kan finde de penge, der skal til, så vælger de i stedet at låne sig til dem.

I og med, at der ikke kun er et fåtal af danskerne, der vælger denne løsning, så har de store trang til at være med helt i front, når det kommer til nyt elektronik medført, at der er sket en stor stigning i antal lån. Der er ikke tale om store lån, men oftest op til ca. 15.000 kr. Derfor er det også primært kviklån og minilån, det har været muligt at se en stigning i.

Danskerne er glade for Apple-produkter

Der skal ikke herske tvivl om, at det i høj grad er produkter fra Apple, som danskerne er glade for. Det gør sig særligt gældende for deres iPhone, der faktisk ejes af næsten hver anden dansker. Det er dog ikke kun deres smartphone, der er populær på det danske marked, men faktisk stort set alle deres produkter – lige fra tablets til stationære PC’er.

Derfor er det også rigtig mange danskere, der hvert år låner penge til at købe produkter fra Apple. Det hænger sammen med, at det ikke ligefrem er den billigste form for elektronik, der kan findes på det danske marked. Der er mange andre typer elektronik, der også er populært og som der også lånes penge til, men dog ikke i samme omfang som Apple.

Hvis du selv er på udkig efter en ny iPhone eller derimod en ny MacBook, så er du – med garanti – også bevidst om, at det ikke just er et billigt køb. Tværtimod, så er det faktisk dyrt. Det er dét, der ligger til grund for, at der er så mange, der vælger at låne. Du er selvfølgelig bedre stillet ved selv at spare pengene sammen, men det kræver tålmodighed.

Mange ser status i at have det nyeste elektronik

Der er flere årsager til, at danskerne vælger at købe nyt elektronik med relativt korte mellerum. For de fleste handler det om, at de anser som det som et form for statussymbol at have den nyeste telefon på arbejdspladsen eller den nyeste MacBook i klasselokalet. For at sikre, at de altid er med på seneste mode, så vælger de at låne penge til købet.

I og med, at det er blevet både nemmere og billigere at låne penge på nettet, så er det næppe noget, der kommer til at forandre sig i fremtiden. I øjeblikket ser tendensen blot ud til at stige – specielt hvis de mange långivere fortsætter med at konkurrere på prisparameteret og dermed gøre det billigere at låne penge til at købe nyt elektronik af enhver type.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top