Elektronik

Få allermest ud af din tid – Optag dine telefonopkald

Kender du det? Du har lige haft en vigtig samtale, hvor der blev talt om en masse vigtige detaljer, og du skulle både fokusere på at huske detaljer, lytte og komme med dine input under samtalen?

Det er svært at være 100 % til stede og klar i mælet, når du skal en masse ting på én gang. Derfor kan det skabe en altafgørende forskel at optage dine telefonopkald.

På den måde kan du også afgrænse dit fokus under en telefonsamtale og faktisk effektivisere din tid.

Tid er som bekendt det moderne menneskes allervigtigste ressource, og ønsker du derfor at få allermest ud af din tid, bør du optage dine telefonopkald. Så har du altid de oplysninger og detaljer fra en telefonsamtale, som du skal bruge eller referere til senere.

Optagelse af opkald er fundament for øget salg og succes

Når det kommer til et professionelt øjemed inden for salg og succes er optagelse af samtaler også vejen frem.

Et oplagt eksempel kunne være, at du har en virksomhed og har flere forskellige sælgere ansat. Du ved, at du har ansat gode medarbejdere fra start, men de kan faktisk blive endnu bedre ved at du (under deres samtykke) optager deres telefonsamtaler med virksomhedens kunder. Kun ved at analysere eget og andres arbejde, kan man få perspektiv på, hvordan man kan blive en endnu bedre sælger.

Ved at optage telefonopkald kan du derfor samle virksomhedens succeser, således I altid har lydmaterialet og de dertilhørende detaljer, der gjorde hele forskellen for, at salget kom i hus.

Med optagelser kan du altså coache dine medarbejdere hen imod en endnu større faglig udvikling, der vil komme til gavn for alle i virksomheden.

Brug derfor jeres optagede samtaler til at skabe grønne tal på bundlinjen, sætte nye mål og indfri succeser, så I sammen kan skabe vækst og faglig udvikling for virksomheden.

Hvordan gør du i praksis?

Forhåbentlig kender du nu de forskellige argumenter for at optage samtaler, men leder efter en praktisk guide til sådan optager du opkald.

Med BlueNordix er det heldigvis nemt at optage opkald, hvis du følger ovenstående guide.

Kort sagt betyder det, at du skal have IP telefoni og tilmelder dig BlueNordix. BlueNordix vil automatisk gemme alle dine optagelser, så du altid har dem ved hånden.

Derudover tilbyder BlueNordix aktuelt en gratis prøveperiode på 14 dage, hvor du kan afprøve systemet og digitalisere og booste virksomhedens salg. Det er herfra nemt at komme i gang med at optage opkald.

Opsummeret

Der er flere årsager til, hvorfor det kan være brugbart og effektivt at optage opkald for dig som privatperson eller for din virksomhed. Det kan gøre hverdagen lettere, effektivisere din tid og gøre dig mere nærværende i øjeblikket. Ikke mindst kan det også gøre dine medarbejdere eller dig selv bedre

Og bedst af alt, så har du efter en optaget samtale altid de oplysninger, du måtte få brug for – Så du fremover kan være 100 % til stede ét sted ad gangen.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top