Øvrigt

Date på kreative måder

Hvis du er lidt træt af den normale måde at date på, som er, at I mødes til en kop kaffe på en cafe, og din date forventer det helt store, og at du skal være den potentielt store kærlighed, mens du mere søger efter noget mere uforpligtende og gerne vil forkæles derudover, kan Sugardating måske være noget for dig. Det er også en partner, der er lidt ældre, som er mere moden og livserfaren og som man så kan have en anden type samtaler og samvær sammen med. Det er noget, som flere og flere søger, eftersom lidt mere modne mennesker ikke har så meget trang til at promovere sig selv og dyrke deres ego, men mere hviler i sig selv og gerne vil være nysgerrige på deres omverden, deraf også dig. Læs med her og se på forskellige kreative måder at date på, som måske passer til dig.

Mød hinanden i virkeligheden

Mange sidder kun foran en skærm og holder møder over diverse live streaming seancer, når de arbejder. Det kan være en meget intens og udmattende måde at mødes på, som trætter mange mennesker. De føler ikke, at de kan mærke den anden persons energi og humør, og man sidder og stirrer stift på skærmen i stedet for at være mere naturlig og spontan. Det kan være så skønt at mødes i virkeligheden med din sugar date og her kan I se, om der er kemi mellem jer, og derfra aftale, om I eventuelt skal mødes igen.

Aktive dates

En kreativ måde at holde en date på, er, at I laver noget aktivt sammen. Det kan være, at din sugar date har en båd, som I kan sejle ud på. Det skal selvfølgelig være noget, som du føler dig tryg og komfortabel med. Det kan også være, at I skal lave noget parkour sammen, hvor I udfordrer hinanden på, hvor højt I kan springe eller gå på line. Det bringer smilene frem og sved på panden og I får nogle andre sider af hinanden at se. Det kan være virkelig afvæbnende at se hinanden på den måde, hvor det hele ikke er så formelt.

Mal eller tegn

Meld jer til et krea kursus i maling eller tegning og tegn hinanden. Det kræver, at I forholder jer meget visuelt til hinanden og ser, hvordan I sidder, kigger, står eller andet. Det kan være meget kreativt at gøre sammen, fordi det bringer en mere irrationel del af jer op.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top