Erhverv

Derfor bør du vælge et hæve-/sænkebord til hjemmekontoret

Hvis du ønsker at købe et nyt skrivebord til dit hjemmekontor, er der flere ting, der skal overvejes. Det anbefales dog, at du målretter din jagt efter et hæve-/sænkebord, da der er talrige fordele forbundet med at vælge og bruge et sådant skrivebord.

Giver afveksling i arbejdsstillinger og øger blodcirkulation

Når du har et skrivebord med hæve/sænkefunktion, vil du kunne veksle i dine arbejdsstillinger. Det er en klar fordel, da det er med til at øge din blodcirkulation. Det er naturligvis sundere for kroppen, end at sidde i den samme arbejdsstilling i mange timer.

Har du hidtil arbejdet ved et skrivebord, der ikke kan hæves og sænkes, kan du sandsynligvis selv nikke genkendende til dette. Der er nemlig mange, der savner at kunne veksle i deres stillinger, når de arbejder. Gør du også det, skal du have dig et hæve-/sænkebord fra OfficeCPH.

Nedsætter og forebygger risiko for skader

Det er bestemt også værd at påpege, at der er flere sundhedsmæssige fordele forbundet med at vælge et sådant skrivebord. Da det er nemt at indstille det i rette højde, vil du kunne forebygge risikoen for skader i ryg, nakke, lænd, skuldre og ben.

Det hænger sammen med, at du er sikker på, at det kan indstilles i en højde, så du er ergonomisk korrekt placeret foran det. Samtidig er det også med til at nedsætte risikoen, at du har muligheden for at rejse dig i løbet af dagen, hvilket du også kan med et hæve-/sænkebord.

Øger koncentrationen ved skiftevis stående og siddende arbejde

Når du har siddet ved et skrivebord i flere timer i træk, er det ikke unormalt, at du mister koncentrationen. Derfor er der mange, der kæmper en brav kamp, for at holde fokus, når de vender tilbage efter frokost eller lignende.

Hvis det også er noget, du kan genkende, bør du overveje at investere i et hæve-/sænkebord. Når du skiftevis kan sidde og stå, vil du kunne øge din koncentration, hvilket særligt er en fordel, hvis du har et arbejde, der kræver, at du er meget koncentreret.

Det er særligt dette, der gør, at der er mange, der vælger at investere i et sådant skrivebord. Det skyldes, at der er mange, der oplever, at de mister koncentrationen, hvis de sidder ned i for længe. Oplever du ofte dette, bør du naturligvis ikke tøve med at investere i et hæve-/sænkebord.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top