Erhverv

Fordelene ved at investere i et outplacement forløb i forbindelse med afskedigelser

Det er aldrig sjovt at skulle lade dygtige og trofaste medarbejdere gå, fordi man ikke længere har muligheder for at beholde dem i firmaet. For at alle skal få det bedst mulige videre forløb, vil man som tidligere chef som oftest være interesseret i at hjælpe sine tidligere medarbejdere videre i deres arbejdsliv, så de igen lander et godt sted, hvor der bliver sat pris på dem.

Og her kommer Outplacement ind i billedet. I denne tekst, kan du lære mere om, hvorfor outplacement er en god investering, som giver mening for alle involverede.

Fordelene ved outplacement forløb

Der er en lang række fordele ved et sådant forløb, og bare nogle af dem vil blive nævnt her.

  • Medarbejderen får følelsen af at blive grebet på vej ud af deres tidligere stilling, og bliver derfor ikke efterladt alene tilbage

  • Outplacement er et lærerigt forløb, hvor man kan lære meget om sig selv, sine stærkeste kompetencer og den rigtige vej videre.

  • Professionelle konsulenter vil skræddersy forløbet for den pågældende medarbejder, så alt foregår i deres bedste interesse. Du er hovedpersonen i dit eget outplacement forløb.

  • Du bliver hjulpet videre af professionelle.

  • Dette er en landsdækkende service og er dermed ikke betinget af, hvor du befinder dig geografisk.

Omstillingsparathed – den evige udfordring

En arbejdsgiver vil altid lægge meget vægt på medarbejdere, som er omstillingsparate – men det er også en af de egenskaber, der er mest udfordrende at besidde, når det virkeligt gælder. Specielt hvis du tidligere sad i en arbejdssituation, du var meget tilfreds med. Her er det godt, at der findes firmaer, som dedikere deres tid til at hjælpe dig videre, så du ikke skal stå alene i denne svære overgangsperiode. Så vil du snart være tilbage på hesten i en ny stilling, du drømmer om.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top