Øvrigt

Derfor er gokart så sjovt

Annoncør: Vandelgokart

Gokart er en populær aktivitet, der er en sand klassiker på alt fra firmature til polterabend og udflugt med venner eller veninder.

Det er egentligt en simpel fornøjelse, men den tiltaler nogle områder, som vi ikke kan få lov til at kaste os ud i, ude i den virkelige verden. De ting er naturligvis, fart og konkurrence bag rattet!

Masser af fart!

Selvom de små gokarts ikke nærmer sig de hastigheder, vi kender fra vores egne biler, er oplevelsen en helt anden, når man sidder i gokarten. For det første sidder du tættere ved jorden og for det andet er giver accelerationen en helt anden oplevelse – især fordi du kører på et lukket anlæg, hvor der er mange sving og små stræk, hvor netop det at træde speederen i bund er vigtigt! Dertil så oplever man også, hvordan man skal ’holde gokarten’, når man kører. Gokarten har ikke samme komfort som bilen med servostyring og meget mere. Derfor er oplevelsen langt mere rå og racer-præget, hvilket gør den autentisk og helt igennem fantastisk!

Veludviklede baner

Banerne, hvorpå du kører gokarten, er naturligvis altafgørende for, om du får en fed oplevelse eller en, som ryger hurtigt i glemmebogen.

I Danmark kan man både køre på udendørs anlæg og i indendørs haller. En af de bedste udendørs anlæg finder du hos Vandel Gokart – besøg hjemmesiden her – hvor du kører på en bane med 900 meter vej. Der er lagt masser af energi i at udforme en bane, hvor der både skal køres hurtigt, men også tænkes taktisk – nøjagtig som man skal i rigtige racerløb. Faktisk er det ofte i svingende, hvor man taber eller vinder sekunder, der bliver altafgørende. Både for din startposition i løbet, men også for det samlede resultat.

På de mange indendørs baner er der naturligvis også sving og strækninger til fart. Ofte bliver køreoplevelsen dog påvirket af en mere kompakt bane, men stadig en, der er rigtig sjov.

Konkurrenceelementet

Vi kan ikke se bort fra, at et gokartløb er en duel mellem dig og de andre, der kører i løbet. Uanset om du dyster mod venner, kollegaer eller andre, så vil man gerne vinde. Nok er det en oplevelse, hvor det handler om at have det sjovt, men inderst inde vil alle gerne være den hurtigste, og den person, som suser først over målstregen!

Du kan finde gokartbaner over det meste af landet. Vi anbefaler, at du prøver en udendørs bane, hvis vejret tillader det, men valget er dit. Uanset hvad, er vi sikre på, der venter dig og dine ”konkurrenter” en sjov dag!

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top