Øvrigt

Til dig, der gerne vil snuse til skuespil- og teaterlivet

Annoncør: Snoghoj

Har du en drøm om at gøre karriere inden for skuespil, teater, scenekunst eller noget andet i den kreative retning? Det kan også være, at du ikke har planer om at gøre karriere på dette område, men bare gerne vil prøve kræfter med det på fritidsplan. Uanset hvad kan en teater højskole give dig mulighed for at få et unikt indblik i teaterverdenen og se, om den er noget for dig.

 

Bliv udfordret og udviklet

På teaterhøjskolen vil du gennem et intenst forløb blive udviklet og udfordret inden for alle teaterkunstens facetter.

Udover undervisning inden for teaterkunst vil du også blive undervist i dans og musik samt manuskriptforfatning og en masse andet. Din teknik og dine kundskaber på alle disse områder vil blive forbedret, og dine grænser vil blive flyttet, så du kan gennemgå den størst mulige udvikling og opnå et stort udbytte.

 

Bliv godt rustet til optagelsesprøve

Hvis du gerne vil have en karriere inden for teater eller skuespil, er det en kæmpe fordel, hvis du bliver optaget på eksempelvis Skuespillerskolen. Dette er dog lettere sagt end gjort, for det kræver en hel del at blive optaget.

 

Du kan heldigvis gøre sandsynligheden for optagelse større ved at tage på teaterhøjskole, hvor du vil blive godt rustet på de givne discipliner og i det hele taget skabe de bedste forudsætninger for dig selv.

 

En unik oplevelse

Selv om du ikke har nogen drøm om at gøre karriere inden for teater eller noget lignende i en kreativ retning, kan teaterhøjskolen være et værdifuldt valg. Du vil nemlig med sikkerhed få en oplevelse for livet fyldt med en masse gode minder og spændende bekendtskaber.

 

Derudover vil du med sikkerhed udvikle dig som person og lære dig selv bedre at kende. Du vil både få mulighed for at flytte dig mentalt og fysisk gennem den indgående undervisning, hvor der er gjort rigelig plads til fordybelse og udfoldelse af din kreativitet.

 

Vil du vide mere?

Er du blevet nysgerrig på tanken om at tage et ophold på teaterhøjskolen? Så vil du sikkert gerne vide mere. Du kan læse meget mere om undervisningen og de forskellige kurser, hvis du tænker, at det måske er noget for dig. Der er både korte og lange kurser, hvilket betyder, at der med stor sandsynlighed vil være noget, der passer til lige netop dine behov.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top