Øvrigt

Grød er det nye sort

Annoncør: Groed

De sidste par år er det blevet mere og mere populært at spise grød. Grød omhandler mere end blot klassikere som havregrød eller øllebrød, som begge fungerer rigtig godt til morgenmad. Men grød er meget mere og kan også sagtens være noget man får til aftensmad. Faktisk er der en del retter vi har kendt længe som hører under grødkategorien, men der findes også en hel del nye tilføjelser, som for eksempel chiagrød. Der er blevet en populær ret til morgenmaden.

Lær selv at lave grød med en hurtig opskrift

Kunne du godt tænke dig at lære at lave alle disse former for lækker grød? Så er det heldigvis meget nemt at finde en god og hurtig opskrift på lækker grød. Uanset om du ønsker at lære at lave den indiske dhal eller afprøve chiagrød.

Du kan lære hvordan du lige gør den simple havregrød lidt mere interessant og lækker, ved at tilføje toppings i form af bær, nødder og karamel. Eller du kan lære at lave en ny form for risotto til enhver lejlighed og årstid. Det er virkelig kun din fantasi og egne præferencer der sætter grænsen.

En ret, der kan varieres i det uendelige

Grød er ofte ret nemt at lave, men stadig utrolig lækkert og kan varieres på utrolig mange forskellige måder. Under kategorien grød kommer sådan noget som den italienske risotto, som traditionelt set er lavet med ris. Men den kan også sagtens laves med byg eller havre. Når det kommer til tilbehøret, kan du også varierer det rigtig meget. Du kan få frisk til, en lækker steak eller blot blande diverse grøntsager i. Du kan gøre den mere frisk om foråret med lette grøntsager som asparges, men den kan laves tungere om efteråret med eksempelvis græskar eller pastinak. Risottoen kan være selve retten, det kan være en forret eller brug det som tilbehør.

Tag ud og få lækker grød med et twist

Hvis du ikke helt har modet eller lysten til at skulle lære at lave disse grød opskrifter, så er det heldigvis også ret nemt at finde steder der serverer det. Når det kommer til de traditionelle gryderetter, som man bruger til aftensmad, for eksempel dhal eller risotto. Så kan man ofte finde dem på henholdsvis indiske og italienske restauranter.

Men der findes også et sted som Grød, der har valgt udelukkende at fokusere på grødretter eller retter der minder om grød, såsom smoothie bowls. Det at sådan en restaurant kan løbe rundt, understreger netop hvor populær grød er blevet at spise.

Det er et godt sted at tage hen hvis man kunne tænke sig at prøve at smage en lidt alternativ variant af de klassiske grødretter. Så måske du skal have udvidet din grød horisont og få mere inspiration til næste gang der er grød på menuen.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top