Øvrigt

Derfor skal du vælge Magento webshop

Skal du starte en webshop, men er i tvivl om hvilken platform du skal vælge? Uanset om du starter en helt ny webshop fra bunden, eller om du måske ønsker at flytte din nuværende webshop over til en anden og mere fleksibel platform, kan det være svært at finde præcis den løsning, der passer til dig og dine behov.

Vi vil derfor her give dig nogle af fordelene ved at vælge enprofessionel Magento webshop, som er den mest anvendte på markedet.

Magento er en af de førende e-handelsplatforme og benyttes af ca. 25% af alle online butikker verden over. Fordelene ved denne platform er mange. Magento er lavet i det der kaldes ’open-source’, hvilket betyder at du kan udvide med et hav af funktioner, der i sidste ende kan være med til at øge dit salg.

Fleksibel

Mange webshop-løsninger kræver, at du bruger faste designskabeloner og begrænser derfor mulighederne for specialtilpasning af din hjemmeside. Da Magento er open-source, kan alt lade sig gøre, når det kommer til opsætning og design.


Høj brugervenlighed

Du vil opleve, at Magento i en høj grad er brugervenlig for dig som webshopejer, når det kommer til oprettelse og vedligeholdelse af din webshop trods dens mange funktioner.

Open-source

Open-source betyder også, at du hos Magento selv ejer din webshop, i modsætning til lignende løsninger, hvor du ’lejer’ dig ind. På den måde slipper du for dyre abonnementer og er dermed heller ikke begrænset, så det kun er et bureau der kan varetage udviklingen af din webshop.

Integration til andre systemer

Med Magento er det muligt at integrere tredjepartstjenester, der kan være nødvendige for at køre en effektiv webshop. Det kan f.eks. være fragtløsninger, betalingsgateways eller ERP-systemer så du kan nøjes med at administrere priser og lager osv. ét sted.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top