Erhverv

Disse 5 ting kan du ikke undvære på dit kontor

Mange danskere arbejder på kontor til dagligt. Det er faktisk et hårdere job, end hvad det måske umiddelbart ser ud til. Og man skal have meget rygrad for at holde ens krop og hoved i gang. Derudover er der bare nogle ting på kontoret, som du ikke kan undvære, så du kan arbejde mere effektivt. Derfor bør du snakke med din chef om at investere i nogle vigtige kontorartikler.

 

1. System med kasser

Noget, som mange efterhånden undervurderer, er at kunne holde system i fysiske papirer. Det gør man fordi mange dokumenter er blevet digitaliseret. Men der er stadig mange medarbejdere, som bedst kan lide at have en rapport eller andet skrevet ud og sidde med det i hænderne. På den måde får de bedst indholdet ind i hovedet og forstår det og husker det. Og så skal man selvfølgelig kunne holde styr på alle disse papirer. Derfor bør man få anskaffet nogle ringbind, tidskriftskasser og bakker til skrivebordet. Så kan man bedre inddele det og ikke mindst finde det igen. Hvis der først kommer rod i det, så kan man bruge osseaner af tid på at skulle have styr på det. Og det er ineffektivt.

 

2. Elefantfod

Man skulle ikke tro det, men det er faktisk tiere, end du lige tænker, at du godt kunne bruge noget at stå på for at nå noget eller hænge noget op. Derfor burde en elefantfod være integreret på ethvert kontor. Mange virksomheder har også lager eller bogreoler, hvor de skal bruge noget at stå på for at kunne arbejde optimalt. En elefantfod er nem at flytte rundt på, hvormed den er smart.

 

3. Snacks

Hav altid snacks i skuffen til tider, hvor du går helt sukkerkold og næsten ikke kan arbejde mere. Det kan gøre underværker. Sørg for også at have nogle af de sunde som nødder, myslibars, frugtstænger og lignende, så du kan holde den sunde livsstil. For du sidder meget ned, og da kan kiloene desværre hurtigt snige sig på. Dog kan der godt være noget mere usundt om fredagen, som du kan se frem til.

4. Et minutur

Dette kan bruges til mange gode ting. Men det vil være særligt godt til at hjælpe dig til at få det stillesiddende job til at blive mindre stillesiddende. Forsøg at rejs dig op i løbet af dagen, som er sundt for dine muskler og led. På den måde bliver du heller ikke så spændt i kroppen og kan risikere at komme til at døje med ryg og andre kropsdele.

 

5. Papirlapper

Sørg for at have papirlapper ved dig, så du altid kan skrive dine gode idéer ned. Så kan du klistre dem på en bakke eller en lille tavle, hvis du har mulighed for at have den ved din kontorplads.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top