Erhverv

Få bedre arbejdsmiljø hold på dine medarbejdere

Som virksomhedsejer har man altid mange jern i ilden. Der skal holdes styr på alt fra indkøb at toiletpapir til udbetaling af løn til arbejdsmiljø. Nogle gange kommer det med arbejdsmiljøet desværre ikke rigtigt i fokus førend at en medarbejder sygemelder sig på grund af en arbejdsskade. I de arbejdstunge brancher eller i brancher med mange ensartede gentagne bevægelser er risikoen større for langtidssygemelding eller skader pådraget i forbindelse med arbejdet. Det betyder også, at noget af det vigtigste i disse brancher er at prioritere at få styr på, hvordan man som virksomhedsejer skaber de bedste betingelser for, at ens medarbejdere trives og er sikre.

Når det kommer til hjælpemidler til at kunne lette medarbejdernes tunge eller ensartede arbejdsopgaver, så findes der det, der hedder en vakuumløfter, som er et uundværligt stykke maskineri i en virksomhed, der har mange løft. Med sine sugekopper danner maskinen et vakuum (et undertryk), som holder emnet fast indtil du udløser undertrykket. På denne måde kan der løftes både tunge, men også ellers uhåndterbare emner uden store anstrengelser og uden risiko for at pådrage sig en uoprettelig skade.

Send det rigtige signal og hold på dine medarbejdere

Når disse hjælpemidler stilles til rådighed, viser virksomheden ikke kun at de er villige til at gøre arbejdsgangen mere effektiv og dermed sikre en større omsætning, men også at de ønsker at værne om deres medarbejder og deres ve og vel. Dygtige og erfarne medarbejdere er noget man vil holde på, så derfor er det også i alles interesse at sørge for de mest gunstige arbejdsforhold. Med en vakuumløfter sikrer du også, at du kan holde på de mere erfarne medarbejdere, da maskinerne gør alt det tunge arbejde for dem. Det betyder flere timer på arbejdsmarkedet, større indtjening, men også gladere medarbejdere, der ikke bliver langtidssygemeldt eller må sige(s) op.

Ved at investere i maskiner, der letter arbejdsgangen, er der en gevinst for alle parter, idet maskinerne laver de tunge og ensartede løft for dine medarbejdere, og dermed skåner dem. Det forbedrer også muligheden for, at de er gladere og mere raske, og dermed også kan udføre deres arbejde på en tilfredsstillende måde for sig selv og for virksomheden.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top