Hus og have

En vandlås helt uden bøvl

Mange danskere bøvler til dagligt med deres vandlås i afløbet, hvilket kan være rigtigt træls, hvis det fortsætter i længere perioder ad gangen. Det kan eksempelvis være, at afløbet kalker til og derfor bliver tilstoppet, eller også kan man opleve, at afløbet begynder at lugte grimt. Disse situationer er ikke just noget man har lyst til at gå og rode med i en travl hverdag, og hvis nu man får gæster, så ønsker man da slet ikke, at der lugter fra afløbet af. Derfor er det noget, som der skal gøres noget ved.

Heldigvis findes der en løsning på disse problemer, hvis man skifter sin nuværende vandlås til en nyere og selvrensende vandlås.

 

Afhjælp flere problemer på én gang

Med en ny selvrensende vandlås kan man faktisk komme til at bekæmpe rigtigt mange af de gængse problemer på én gang. Det skyldes, at de helt nye selvrensende afløb er designet således, at vandet godt kan løbe ned igennem afløbet, men der kan ikke komme noget igennem afløbet i den anden retning.

Således kan der altså hverken slippe nogle skadedyr, lugte eller eventuelle gasser igennem afløbet, hvilket altså er rigtigt betryggende, selvom det ikke er et problem, som man har på nuværende tidspunkt. Samtidigt så ligger det altså i navnet, at vandlåsen er selvrensende, hvilket vil sige, at den ikke kommer til at stoppe til, ligesom mange almindelige vandlåse kan komme til.

 

Udfør monteringen helt selv

Selvom at man godt kunne komme til at tro det, så er det faktisk ikke ret svært at skifte sin vandlås til en helt ny. Det skulle nemlig være så nemt at skrifte sin vandlås ud i dag, at man kan gøre det helt selv i løbet af få minutter. Dermed er der altså absolut ingen undskyldninger for at gøre sig selv en tjeneste ved at skifte til en selvrensende vandlås.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top