Hus og have

Kom dræbersneglen til livs

Det er en pestilens, der kommer tilbage år efter år, og hvis du ikke ønsker, at det skal koste din have livet, er det vigtigt, at du får dem bekæmpet. De kan ødelægge alt det hårde arbejde, du har lagt i at opbygge din køkkenhave samt dine bede. Dræbersneglen er kort sagt være til store gene i haven, og derfor kommer vi herunder med nogle løsningsforslag, som du kan tage til dig, når du skal have udryddet dræbermaskinen.

Byg ølfælder

De er helt vilde med duften fra øl, og det kan du passende udnytte til din fordel, hvis du vil have udryddet nogle af sneglene. Dog er det vigtigt at understrege drukning af dyr er ulovligt, og du må ikke sætte fælden op, så de drukner i øllet. Derfor skal du blot dække øllet til, så de stadig samles omkring duften. Dermed er det let for dig, hvis du engang hver anden dag går ud og samler dem ind, så de er fjernet fra din skønne have.

Find det rette bekæmpelsesmiddel

Skal du dræbersneglen til livs, er det et must, at du investerer i noget ordentlig bekæmpelsesmiddel. Der findes en række sprays, som du sprøjter på dine bede, og når først dræbersneglen støder på disse, vil den få ”dårlig mave”, og dermed trække sig tilbage under jorden, hvor de i løbet af kort tid vil dø af giften. Det er vigtigt at understrege, at du ikke skader din køkkenhave med disse midler, men det er blot noget, der skader dræbersneglen og andre ubudne gæster såsom alger, insekter og ukrudt. Du kan tage et nærmere kig på Ecostyle, der er en af de førende udbydere, når det kommer til miljørigtige bekæmpelsesmidler.

Tag selv en tur rundt i haven

Det er ikke sikkert, at du har tid hver dag, men hvis du hver anden eller tredje selv går på jagt, kan du gøre rigtig meget for din have. På den måde vil du løbende holde bestanden nede, og kombinerer du dine egne ture rundt i haven med eksempelvis at fjerne snegle fra ølfælden, skal du nok få gjort en ende på mange af dem. At gå i haven selv er den hurtigste metode, hvis du skal have fjernet en masse nu, mens bekæmpelsesmidlet er en god måde at forebygge invasionen. Du kan altså passende sprede bekæmpelsesmidlet ud over det hele, når du selv har gået din tur.

De kommer tilbage år efter år, men hvis du blot er forberedt, kan du sagtens komme dræbersneglen til livs.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top