Hus og have

Sådan kan slibe dine køkkenknive ordentligt

Mange kender situationen, hvor man står i køkkenet og er i gang med at lave mad, hvor man på et tidspunkt må stoppe og overveje, om man skal have fat i en ny kniv, eller om man blot skal forsøge at slibe den. Måske skal man bruge flere kræfter end nødvendigt på at skære et stykke godt kød over, eller måske er grøntsagskniven blevet døv efter at have været brugt længe. At slibe en kniv rigtigt kan dog være en videnskab i sig selv, og til tider kan det også være farligt, hvis man ikke ved, hvad man gør, eller hvis man ikke har 100 % styr på, hvordan man gør. Herunder kan du blive klogere på, hvordan du kan slibe dine køkkenknive ordentligt uden hverken at komme til skade eller ødelægge dine dyre knive.

Vælg mellem et stort udvalg af knivslibere

Hvis du ikke har stor viden indenfor slibning af knive, så kan det være uoverskueligt at skulle finde en knivsliber. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig godt ind i markedet samt området, inden du investerer i en knivsliber, så du er helt sikker på, at du får fat i den rette. Der findes nemlig mange forskellige modeller på markedet, og er du på bar bund, så vil du hurtigt opgive at finde en, der passer til dine knive.

Eksempelvis findes der forskellige typer af strygestål, og disse skal man sørge for at undersøge grundigt, så man kan få et bedre overblik over modellerne. Knivslibere i keramisk strygestål anbefales af Knivblokken.dk, da en forkert vinkel ikke nødvendigvis betyder, at man gør det forkert. Dog kan du via linket finde information omkring alle de forskellige typer, som du kan se herunder:

  • Keramisk & diamant strygestål
  • Strygestål af stål
  • Shinkansen knivslibere

Brug tid på at sammenligne de forskellige modeller for at finde den rette

Hvis du har læst grundigt omkring de forskelige modeller og stadig er i tvivl, så kan det være en fordel at sammenligne de forskellige modeller, så man på den måde kan få et overblik over, hvilken model der er bedst til dine knive. At sammenligne modeller kan tage tid, men det er det værd, hvis du ikke ønsker at lave et fejlkøb.

Shop løs på nettet når det passer dig

Har man en travl hverdag ligesom mange andre danskere, så kan det være uoverskueligt at skulle finde tid shopping i hverdagene. Det kan dog være nødvendigt, hvis man synes, at knivene trænger til en slibning, så man igen hurtigt og nemt kan snitte og skære uden problemer. Når børnene er lagt i seng, og når opvasken er klaret, så kan du nemt og hurtigt finde din smartphone, tablet eller computer frem for at shoppe løs på nettet. På nettet er du nemlig ikke afhængig af åbningstider eller andet, og du kan derfor shoppe, når det passer dig. Gør det til et afslappende gøremål i hverdagen, så du ikke behøver at skulle stresse over hurtigst muligt at finde en ny knivsliber.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top