Hus og have

Guide: Sådan forbedrer du din terrasse

En terrasse kan være noget så fin, hvis den blot passes og repareres på, når det er tid til det. En misligholdt terrasse er nemlig knap så fin. Om sommeren er der intet bedre end at sidde ude på terrassen, og derfor er det også en god idé at investere i sådan en, selvom der er mange gøremål i forhold til vedligeholdelse. Dog er der altså nogle helt simple ting, som du kan gøre, hvis du ønsker fortsat at holde din terrasse i god stand. Har du en terrasse, der trænger til en kærlig hånd, så læs med her.

Ryd op på din terrasse

Mange mennesker har en tendens til at smide affaldet ud på terrassen, hvis de står og skal hurtigt af med f.eks. en gammel papkasse. Dog ser det ikke ud til, at skaldet nogensinde bliver fjernet igen, og det er altså ikke ret kønt. Derfor er det en god start at starte med at rydde op, hvis man ønsker at forbedre sin terrasse.

Fjern ukrudt

Når der er blevet ryddet op, vil der typisk komme en masse ukrudt til syne, hvilket for de fleste mennesker ikke lige er sagen. Heldigvis er det nemt at fjerne ukrudt, og endnu nemmere er det, hvis man husker at gøre det regelmæssigt. Ukrudt kan fjernes enten manuelt med hænderne, men det kan også fjernes ved hjælp af en ukrudtsbrænder.

Skift dine gamle havemøbler ud

Typisk på en terrasse vil man have havemøbler til at stå. Disse gør det muligt at sidde og spise på terrassen, hvilket kan være rigtig hyggeligt om sommeren. Dog kan havemøbler hurtigt blive gamle og slidte at se på, hvis de hver vinter udsættes for hård frost, og det kan derfor blive nødvendigt at skifte dem ud med årene. Et nyt sæt havemøbler vil give dig og din familie lyst til at være meget mere udenfor på terrassen.

Invester i blomster og planter

Blomster og planter hører til på en terrasse, og det er derfor altid en god idé at investere i noget af dette. Blomster i alle mulige forskellige farver kan gøre det samlede indtryk af terrassen meget bedre, og samtidig får man en følelse af forår og sommer hver gang, at man træder ud på den. Man kan også vælge at plante små urter, grøntsager eller bær, hvis man er til den slags.

Invester i nye terrassebrædder

Ligeså vel som havemøblerne kan blive gamle og slidte, så kan det samme ske med terrassebrædderne. Terrassebrædderne vil med tiden rådne, og holdbarheden af dem vil dermed også blive markant forringet. Dog findes der et kæmpe udvalg af terrassebrædder, og man er dermed sikker på at kunne finde et nyt sæt, der matcher til terrassen. Du kan selv vælge, om det skal være lyse eller mørke brædder, og det er næsten også op til dig, hvad brædderne skal koste, da terrassebrædder findes i alle prisklasser. Står du netop nu og mangler terrassebrædder, så kan du tjekke Wimex.dk ud, som kan hjælpe dig med at finde frem til de helt rigtige af slagsen.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top