Øvrigt

Er du klar til årets julefrokoster?

Annonce

Vi er gået ind i vinterhalvåret, og julefrokostsæsonen står for døren inden længe. Du er måske allerede ivrig efter at drikke snaps og skråle med på alle de klassiske julesange sammen med dine venner, familie eller kolleger. Uanset hvad kan du måske godt bruge nogle gode råd til, hvordan du bliver klar til festen og kommer godt igennem tømmermændene efter et brag af en fest.

Det perfekte outfit

Er det en julefrokost, hvor du skal træde ind i dine høje, sorte stiletter og lille sorte, eller binde et slips om halsen? Eller er I mere til en vaskeægte udklædningsfest, hvor I tropper op i de sjoveste kostumer som nisser, rensdyr og gaver? Aftal en dresscode, og få inspiration til dit outfit. Og selvfølgelig ingen fest uden en julemand. Er det dig?

Underholdning

Det er næsten selvsagt, at pakkespillet er det klassiske valg. Og trænger I til mere underholdning efter at have vundet og tabt nogle pakker, kan I måske samle jer om en quiz, hvor I gætter på alt om jul, leger ”hit med julesangen” eller ”sedlen under tallerkenen”. Der er mange gode muligheder for sjov underholdning.

Lidt for meget flæskesteg og tømmermænd?

Du kender det sikkert: Dit hoved dunker, din mave bøvler og er oppustet, og du har svært ved at kravle ud af sengen. Mange har lyst til at spise fastfood, og den saltede mad kan også være god for din krop, eftersom alkoholen har taget en del af saltet i din krop med sig. For at få maven tilbage i balance kan nogle have glæde af spise fiberrigt og grønt eller supplere kosten med kosttilskud til din mave.

Nu har du måske fået hældt en masse væske indenbords i løbet af aftenen. Det er vigtigt også at hydrere dagen efter. Sørg for at få drukket en masse vand, snup en reparationsbajer eller en cola.

God fornøjelse!

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top