Øvrigt

Skønne havnebyer i Danmark

ANNONCE

Danmark rummer en lang række af havnebyer, da vi er beriget med en masse vand, hav og fjord. Havnebyer tæller blandt andet København, Esbjerg, Fredericia, Kolding, Frederikshavn, Blokhus, Horsens, Vejle og en lang række af endnu flere byer.
En havneby er den altid oplagte udflugtstur. Her kan man nyde det skønne vand, udsigten fra en masse både og skønne shopping muligheder. Herunder får du tre gode forslag til skønne havnebyer, som bør opleves.

Esbjerg
Når man snakker om havne, så kommer man ikke udenom Esbjerg. Byen som tidligere har været Danmarks største fiskerihavn. I dag fungerer havnen primært som færgehavn og udskibningshavn.

Hvis du er endnu mere interesseret i Esbjerg, så hold øje med den lokale Esbjerg Netavis. Her kan du blive opdateret omkring interessante nyheder omhandlende Esbjerg og nærmiljøet.

Sæby

Sæby er en hyggelig havneby i det østlige Vendsyssel med knap 9.000 indbyggere. Når du på et tidspunkt er blevet træt af at kigge på fine sejlbåde, og smukke strande, så kan du tage et smut ind i bykernen. Sæby er en utrolig charmerende by, som nærmest skriger af idyl. Efter en udmattende shoppetur kan du slå dig ned på en af de lækre restauranter, og tage et velfortjent hvil.

Vejle
Vejle har både en erhvervshavn og en lystbådehavn. Sidstnævnte er absolut et besøg værd. Generelt har Vejle tonsvis af skønne naturområder, og lystbådehavnen er ingen undtagelse.

Lystbådehavnen er forholdsvis ny, som afspejler sig i den moderne arkitektur, som omkranser havnen. Udover den smukke natur og havn, så byder Vejle ligeså på en utrolig hyggelig gågade, hvor man hurtigt kan få brugt en masse timer.

Er du blevet inspireret? Overstående er blot en lille håndfuld af de havnebyer, som vi har i Danmark. Besøg gerne dem alle én efter én. Alle byerne har hver især deres unikke ting at byde på.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top