Erhverv

Ergonomiske kontormøbler – gode råd til at skabe større arbejdsglæde

Annoncør: DPJ Workspace

Undersøgelser har vist, at jo større arbejdsglæden er blandt medarbejderne, jo højere bliver arbejdskvaliteten og effektiviteten – og det giver jo rigtig god mening, at jo bedre vi har det, og jo gladere vi er, jo bedre arbejder vi.

Som leder kan det sommetider være svært at vide, hvad der skal til for at skabe større arbejdsglæde på arbejdspladsen. Derfor har vi samlet lidt gode råd til, hvad du som leder eller ansat kan gøre for at arbejdsglæden bliver større i virksomheden.

Invester i ergonomiske kontormøbler og forbedr sundheden

Mange medarbejdere, hvad end de sidder på kontoret eller arbejder hjemmefra, bruger rigtig mange timer foran skærmen ved deres skrivebord hver dag. Det er utroligt vigtigt, at de mange timer er behagelige og komfortable, så medarbejderne får lyst til at arbejde. Det kan sagtens betale sig at investere i ergonomiske kontormøbler til kontoret, som du kan finde et stort udvalg af hos DPJ Workspace.

Arbejdstilsynet har skrevet en artikel om, hvordan du som arbejdsgiver og medarbejder kan gøre for at mindske stillesiddende arbejde, og dermed motivere til en mere aktiv arbejdsdag på kontoret.

Her får du nogle bud på kontormøbler, du bør overveje at investere i, både til kontoret og medarbejdernes hjemmekontorer:

Sid godt og få støtte til ryggen med en ergonomisk kontorstol

  • En ergonomisk kontorstol er næsten er must have til kontorvirksomheder. At kunne sidde komfortabelt og med god støtte til ryg og nakke er virkelig vigtigt, når du sidder ned i mange timer, og her kan en ergonomisk kontorstol fra DPJ Workspace hjælpe – den kan indstilles, så den passer den enkelte medarbejder og giver den støtte, der er nødvendig for at undgå ondt i nakken og potentielle rygskader.

Øg blodcirkulationen og sundheden med et hæve-sænkebord

  • Et hæve-sænkebord er nok et af de kontormøbler, der kan forbedre arbejdsglæden mest. Muligheden for at ændre arbejdsstilling, røre på kroppen samt at stå op og arbejde er undervurderet, og vil skabe glæde for langt de fleste medarbejdere. Se det store udvalg af hæve-sænkebord hos DPJ Workspace, så du kan finde det rette til både medarbejderne på kontoret, og til dem, der arbejder hjemmefra.

Aflast fødder og ryg med en arbejdsmåtte

  • En arbejds-/gummimåtte er vigtigt tilbehør til hæve-sænkebordet – gummiunderlaget aflaster fødder og krop, og giver støtte, så du kan stå op i længere tid uden at gå ondt i fødder og ryg.

Gør konferencen endnu bedre

  • Nye konferencemøbler med høj komfort er også en rigtig god investering. Hvis I ofte har lange møder og konferencer, er det vigtigt, at alle sidder godt, så alle kan koncentrere sig under hele mødet. DPJ Workspace tilbyder mange flotte konferencemøbler, som hjælper til med at gøre konferencen endnu bedre.

 Udover at investere i ergonomiske kontormøbler, kan du …

lytte til medarbejderne – hvad vil de gerne have forbedret?

En af de vigtigste egenskaber, en leder kan have, er at kunne lytte til medarbejderne og tage imod både ris, ros og feedback. Forsøg at være åben for konstruktiv kritik fra medarbejderne, og læg op til, at de skal komme med feedback, hvis de ønsker noget ændret – og sørg for at implementere de forslag, der giver mening for virksomheden. Det øger generelt arbejdsglæden, hvis medarbejderne føler sig værdsatte, og hvis de føler, at de kan snakke åbent om deres tanker og problemer.

Tilbyd personalegoder for at vise, at de er værdsatte

Frisk frugt hver dag, kvalitetskaffe i forskellige varianter, lækker te samt fredagsskage – det er blot nogle af de goder, du kan overveje at tilbyde medarbejderne for at vise, at virksomheden sætter pris på dem, og for at skabe større arbejdsglæde. En fredagsbar uden anledning kan også være meget værdsat, og det samme kan sommerfester, julefrokoster og teambuilding aktiviteter.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top