Erhverv

Etablér din egen hjemmeside + gode råd dertil

Har du en fremragende idé til en god service eller et godt produkt, som du ønsker at dele med verden? Så er der gode muligheder for dig. Det er nemlig utrolig billigt at have sin egen hjemmeside og hvis man ved hvordan man gør, så er det faktisk ikke så svært igen at få succes med det.

Sådan får du en hjemmeside på benene

Først og fremmest skal du have en god idé. Når du er kommet så langt, er det her vi kommer ind i billedet. Som noget af det første, skal du tænke på et domænenavn, som du tænker kan være passende til din service eller produkt.

Når du har fundet dette, skal du have fat i et webhotel. Et webhotel er udbyderen til dit website. Det svare til at du lejer en plads på internettet, som du betaler penge for. Selvom du skal have penge op af lommen, så er de i mange tilfælde i særlig meget. Du kan rent faktisk få en hjemmeside til kun 9 kr. om måneden.

Hos Hostingguiden.dk kan du finde en masse gode webhoteller. Når du kommer ind på denne side, kan du få lov til at sammenligne priser og se, hvad de forskellige webhoteller tilbyder dig. Husk altid på, at kvalitet og pris som oftest går hånd i hånd. Betaler du omkring 15 til 20 kr. om måneder, kan du godt regne med at få et rigtig godt produkt. Mere skal der faktisk ikke til.

Opsætningen af hjemmesiden

Når du skal sætte din hjemmeside op, kan vi anbefale at benytte dig af WordPress. Dette program er med til at etablere din hjemmeside, så du nemt og hurtigt kan se fremgang i din hjemmesides udvikling. Der er mange spændende ting, som du kan bruge dette program til og der er en masse gratis brugbare plugins, som du kan benytte dig af.

Det er vigtigt, at du sætter din hjemmeside op så den bliver så brugervenlig som mul8igt. Undgå at lav alt for mange ting, men gør den simpel. En klassisk fejl, er at ændre typografien, altså teksttypen til en for indviklet typografi. Det kan resultere i at folk enten synes at det er useriøst, eller ulæseligt og dermed hopper tilbage på søgeresultatet.

Sørg for at gør din side sexet, men stadig stilet. Du bør også have forskellige landingssider, så du for eksempel har en landingsside til hvert produkt eller service, som du tilbyder. På den måde kan du nemmere rangere godt på google, da folk nemmere kan finde dig, når du søger på dine søgeord.

Startkapital

Det kan som oftest godt være svært at finde startkapital eller sponsorer. Derfor kan du eventuelt låne penge, så du hurtigt kan få investeret i din nyopstartet hjemmeside. Du kan benytte dig af Kviklaan-guide.dk, hvor du kan finde det lån som passer til dig.

Ved hjælp af denne artikel, kan du nu komme i gang med at etablere din helt egen hjemmeside. Nu har du lært lidt om, hvordan du bør bære dig ad, når du skaber dit unikke website. Du kan også finde en masse andre gode tips her på siden eller ved hjælp af et par få googlesøgninger.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top