Erhverv

Hvordan kommer man i gang med linkbuilding?

Du har sikkert hørt ordet linkbuilding, men hvordan kommer man i gang med linkbuilding? Det kan WeMarket hjælpe dig med. Linkbuilding er en del af den proces, der kendes under navnet SEO eller, på dansk, søgemaskineoptimering. Det handler i bund og grund om at få mere trafik på sin hjemmeside og derved skabe bedre muligheder for handel og vækst. SEO er en metode, hvor man kan gøre sin hjemmeside mere attraktiv på Google og derved få mere trafik. En del af dette er at få en hjemmeside, der føjer Googles retningslinjer, men det handler også om linkbuilding.

Linkbuilding kort fortalt

Linkbuilding er en måde, hvor Google kan se, hvor mange og hvor gode indgående links, din hjemmeside har ude på det store internet. Det handler om at skabe flere links, der linker til din hjemmeside og på den måde give Google et bedre indtryk af din hjemmeside. Man skal dog også være opmærksom på, at Google kan skelne mellem gode links og dårlige links og give dem en værdi for, hvor relevante de er for forbrugeren. Med denne viden kan man gå i gang med at lave sin egen linkbuilding og det an man gøre på mange forskellige måder.

Nogle gode råd

Det skelnes mellem nogle forskellige linktyper, når det kommer til linkbuilding og det er vigtigt at vide, så man kan få mest muligt ud af sine bestræbelser. Det første der kan diskuteres er naturlige links, der ikke er betalt og bare linker til din hjemmeside, fordi du tilbyder en skøn service. De naturlige links er svære at manipulere, fordi det sker ude af din kontrol. En anden type links er links mellem dig og din leverandør eller lignende. Her får i begge to noget ud af at linke til hinanden, så dette er en meget nem måde at opstille sin linkbuilding på, men det kaster typisk ikke så mange links af sig, selvom de links man får er gode i Googles øjne.

En anden god metode til at skabe stærke links er at få udgivet nogle tekster, der linker til din hjemmeside på diverse blogs om alt mellem himmel og jord. Det kan skabe nogle stærke links, der kommer alle involverede til gode, men her er det vigtigt, at man får skrevet noget indhold, som er grammatisk korrekt og velskrevet. Hvis det med grammatikken ikke er ens stærke side, så kan man få andre til at forfatte teksterne for sig og på den måde få noget indhold, der kan publiceres.

Hvad gør jeg nu?

For at starte din linkbuilding er det vigtigt, at du får styr på, hvordan det hele hænger sammen. Her kan man med fordel læse mere om det, hvis man brænder inde med spørgsmålet ”Hvordan skaffer man links?” og det vil med garanti kunne give dig og din hjemmeside mere trafik, som kan øge jeres omsætning. Find derfor ud af alt du kan om alle de typer links, som man kan få og andre metoder til at lave effektiv SEO.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top