Erhverv

Vær’ god ved dine medarbejdere – de er fundamentet i din virksomhed

Mange, der har en virksomhed, tror, at det hele handler om kunder – Det gør det ikke. Kunderne er vigtige, men det er dine medarbejdere bestemt også. Hvis ikke dine medarbejdere trives, så vil du kunne se det i din forretning. Derudover så vil der også være en stor usikkerhed i at have medarbejdere der ikke trives, da de hurtigt vil skifte arbejdsplads igen. Har du mange, der skifter fra et job hos dig til et andet sted? Så kan det være et udtryk for, at der er et dårligt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

 

Gør noget godt for dine medarbejdere

Det er lige meget, hvor stor en virksomhed du har, hvis du har medarbejdere, så er det vigtigt, at du ser og anerkender dem. Derudover så kan det også være rigtig godt, at medarbejderne ser og anerkender hinanden. I stedet for at bekrige hinanden eller bagtale hinanden i de forskellige afdelinger. Derfor er det rigtigt godt at lave teambuilding, som vil kunne styrke dine teams. Hvis du tænker, at det har du ikke råd til, så skal du i stedet spørge dig selv, har du råd til at lade være? Da det netop kan koste dig dygtige og engagerede medarbejdere ikke at gøre det. Du kan her optage et lån, så du kan gøre noget godt for dine medarbejdere.

 

Det er ikke nok med teambuilding indimellem, du skal sørge for, at arbejdsmiljøet er inspirerende og motiverende. Hvordan du skal gøre, det er op til dig. Nogle har valgt at have en 4 dages arbejdsuge, andre har valgt at have et inspirerende miljø at arbejde i, det kan være noget rindende vand, flere planter på kontoret eller noget så lav praktisk som at have en kantinedame, som virkelig forkæler dine medarbejdere med en masse god og sund mad. På den måde er du også med til at nedbringe sygedagene.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top