Erhverv

Sådan kan du indrette din café, restaurant eller hotel

Hvis du enten har en café, restaurant eller et hotel, så er det meget vigtigt, at du tager stilling til, hvordan du vil indrette stedet, så det afspejler noget, du kan stå inde for, men det er også vigtigt, at det henvender sig til din målgruppe, så de har lyst til at besøge dig. Du skal derfor overveje nøje, hvilke materialer, farver og hvilken stemning du gerne vil skabe.

Hvordan vælger du en stil?

Inden du går i gang med at købe ind, så er det vigtigt, at du finder den stil og stemning, som du gerne vil have. Hvis du har styr på dit koncept og din målgruppe, så er det lettere for dig at vælge den stil, der passer til den. Der er stor forskel på om din primære målgruppe er børnefamilier eller et par i midten af 40’erne, som har en god indtægt. Det er helt forskellige parametre, du skal spille på.

Det eksklusive look

Vil du eksempelvis udstråle eksklusivitet og luksus, så skal du vælge nogle lækre materialer. Det går ikke at vælge en stol, hvor der efter kort tid er en fordybning i sædet eller at kromoverfladen skaller af. Hvis du vil gå all in, så skal du betale det ekstra for at få interiør i en god kvalitet. Du kan vælge Banquet stole og skabe et luksuslook ved at kører en mere rå New Yorker stil. På hjemmesiden med Banquet stolene kan du også finde mange andre møbler, der er noget til enhver smag.

Det familievenlige look

Hvis du vil tiltrække børnefamilier, så er det en god idé, at stilen ikke er for pæn, da det kan afholde forældre i at besøge dig, fordi de kan være bange for at børnene ødelægger noget. Hold i stedet fokus på komfort og indret et sted, hvor børnene kan lege.

Hvilke farver skal du vælge?

De farver du skal vælge, afhænger meget af den stil, som du gerne vil skabe. Hvis du har et lille sted, så er det godt at vælge hvide vægge, men hvor du via stearinlys og træmøbler vil kunne skabe en meget hyggelig og afdæmpet stemning. Hvis du gerne vil være meget eksklusiv, så kan du vælge at køre et guld og sort tema, de farver bliver ofte brugt i forbindelse med noget eksklusivt. Du kan igen skabe lys og hyggestemning ved hjælp af stearinlys.

Hvad skal du ellers tænke over?

Det er ikke altid lige til, når du skal indrette. Gennem de sidste par år er bæredygtighed og miljøet på alles læber, og mange mennesker går meget op i det. Derfor er det vigtigt, at du fra starten tager stilling til, hvor dine møbler og andet interiør skal komme fra, skal det være kinavarer, skal det komme fra Danmark eller et nærtliggende land? Om du vælger det ene eller andet er ikke så afgørende, men det er vigtigt, at du forholder dig til det og også er bevidst om, at du kan blive bedømt, på netop det valg du foretager.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top