Erhverv

Guide: 4 ting du ikke kan undvære som iværksætter

Hvis du netop nu er startet som iværksætter, så er du helt sikkert ved at vælte bag over af spænding og forhåbninger. Men der er også mange ting, der skal på plads, og der er mange ting, der kunne være super gode at have. Det kan være overvældende, men det handler om at tage det hele en ting ad gangen, så du stadig kan gennemføre det. Lige pludselig er du i mål, og så kan du begynde din rejse som iværksætter på lykkelig vis – selv om der selvfølgelig altid er plads til forbedringer.

 

1.   Dit kontor skal være i topform

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at du får skabt et kontor, som du og dine medarbejdere kan lide at være i. Det er her, du sætter rammen for arbejdet, og det skal derfor være inspirerende og i den ånd, som du ønsker, det skal være i. Hvis du mangler noget inspiration til dit kontor, så har vi også lavet en kontorguidemed 5 ting, du ikke kan undvære. Så kan du være sikker på, at du får de mest essentielle ting med, når du går i gang med at planlægge.

 

2.   Programmer, der kan hjælpe i arbejdsdagen

Der er utallige af programmer, der kan hjælpe dig i arbejdsdagen og på kontoret. Eksempelvis findes der programmer, der minder dig om, hvornår det er en god ide at tage en pause eller tage et par minutter stående. Du kan også med fordel tage et WinRAR download, som kan hjælpe dig med at komprimere dine filer, så de bliver som ønsket. Du kan læse en dansk anmeldelse af WinRAR, hvis du gerne vil sætte dig mere ind i, hvad dette program kan gøre for dig, så din arbejdsdag går mere glidende.

 

3.   Et bredt udvalg af varer

Du har måske hørt det populære citat: ”Less is more”. Det er dog ikke altid, at dette gør sig gældende, dog kommer det meget an på, hvad din virksomhed sælger. I nogle situationer er det helt på sin plads, at der er en masse at vælge imellem for kunden. Andre gange kan det være forvirrende og forstyrrende. Udvid dit sortiment i virksomheden, hvis det giver mening for dig og din organisation. Det skal nødig være tydeligt, at du har påtvunget ekstra sortiment, da det ikke vil have noget positiv effekt for dit salg.

 

4.   Hav styr på virksomhedens vision og mål

Har du styr på, hvad du vil opnå med din virksomhed? Har du en vision, der lyder, at I skal forbedre danskernes internethandel, eller I vil forbedre dyrevelfærd? Uanset hvad, så er det vigtigt, at du sætter ord på, hvad det du drømmer om med din virksomhed. Det er ligeledes vigtigt, at der er nogle mål for virksomheden, så der er noget at stræbe efter. På den måde får du og dine medarbejdere noget konkret at arbejde efter, så det hele ikke kommer til at virke meningsløst – det er der ikke meget motivation i.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top