Rejser

Få kompensation, hvis dit fly er forsinket

Flyforsinkelser er ikke altid lige til at undgå. Det kan være forårsaget af en række faktorer såsom dårligt vejr, overbooking, tekniske problemer, sygdom i besætningen eller sikkerhedsproblemer. Det betyder stadig ikke, at du skal acceptere dem, da du har betalt penge for at komme fra A til B. Du kan have ret til en kompensation på helt op til 4.500 kr. pr. passager.

Tjek din kompensation

Tjek din kompensation for at tjekke, hvor mange penge du kan få tilbage. Når du nu kender dine rettigheder, indsender du dine oplysninger til flypenge.dk, hvor de straks vil gå i gang med at behandle din sag. Den kompensation du kan få, afhænger af rejsens længde, samt hvor længe du var blevet forsinket, da du ankom til dit bestemmelsessted.

I langt de fleste tilfælde er du berettiget kompensation. Du bør bekende dig med Europa-Parlamentets og Rådets forordning, hvis du står i den uheldige situation, at du har et forsinket fly.

Altid klar til at hjælpe dig

Flypenge.dk står klar til at behandle din sag, og hvis de vinder den, bliver pengene sat ind på din konto så hurtigt som muligt med opdateringer undervejs – så nemt, og enkelt er det! Du skal altså bare læne dig tilbage og slappe af, mens de gør alt arbejdet for dig samt giver dig en hurtig og effektiv behandling.

De står altid klar til at besvare dine spørgsmål samt give indblik, og klarhed omkring din flysag.

Retten til kompensation ved flyforsinkelse afhænger af:

  • Om du fløj fra/til et EU-land. Hvis du påbegynder din rejse i et EU-land, er du også omfattet af reglerne, selv om din flyvning slutter udenfor EU. Dette gælder dog ikke i en omvendte situation, hvor du i stedet påbegynder din flyvning udenfor EU og slutter indenfor EU – medmindre flyselskabet flyver under en EU-licens.

  • Om flyselskabet flyver under en EUlicens.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top