Øvrigt

Få en sjov bytur – lær et par scorereplikker!

Scorereplikker kan virke lidt gammeldags, platte og ikke som noget, man bør tage seriøst. Men netop derfor kan det være smart at lære et par scorereplikker. De kan nemlig fungere glimrende som underholdning!

Når man fyrer en scorereplik af, kan det være en glimrende måde at bryde isen på. Sagt med et glimt i øjet er det en form for joke, men ikke kun. Det kan nemlig også virke lidt sødt, hvis man siger det til den kønne pige eller lækre fyr i baren en fredag aften. Replikker som ”Gjorde det ondt da du faldt ned fra himlen?” er nogle, som alle kender. Det kan virke lidt kitschet at sige den slags højt, men samtidig er det jo en smigrende åbningsreplik. Det viser netop, at man synes det anden er pæn og virker sød.

Scorereplikker er en afslappet samtalestart

En scorereplik er dybest set en kompliment. Man står jo netop og siger, at den anden er sød/lækker/sexet. At man er tiltrukket af den anden person. De fleste mennesker reagerer positivt på komplimenter. Det, at gå hen til en fremmed person og komme med en åben og alvorlig kompliment, kan dog virke grænseoverskridende. Hvis komplimenten er pakket ind i en humoristisk replik, er det dog en helt anden sag. Så behøver den anden person ikke med det samme tage stilling til, om han eller hun vil scores. Det er blot begyndelsen på en sjov samtale. Samtalen kan så udvikle sig, hvis man har god kemi med den anden. Den indledende bemærkning er i reglen ikke så vigtig, så længe den giver et positivt indtryk og skaber opmærksomhed.

Brug platte scorereplikker på datingsapps

Scorereplikker er næsten altid mere eller mindre platte. De er også genkendelige og kan faktisk virke efter hensigten. Hvis man altså bruger dem rigtigt. På datingapps handler det om at gøre et godt indtryk, så snart man har matchet. Det kan være svært, når ens match typisk også har matchet med en masse andre. Ofte vil de fleste have gang i flere online flirts, og det gælder derfor om at skille sig ud fra mængden.

Her kan en scorereplik hjælpe, især fordi der er så mange forskellige typer af scorereplikker – se bl.a. hvor mange forskellige der er på pickuplineninja.com. Den kan fungere som et blinklys i starten af samtalen – hvis den igen bliver brugt rigtigt. Fordi den kan virke så kikset, gælder det om at vise, at det er for sjov. Emojis og opfølgende kække bemærkninger kan hjælpe med at vise, at det ikke skal tages for seriøst.

Det kan hjælpe, hvis der er tale om en virkelig plat scorereplik. Så kan modtageren ikke lade være med at grine og blive overrasket. Det kalder simpelthen et smil frem på læben, selv hvis man græmmer sig lidt over replikken. De fleste elsker plat humor. Det viser nemlig, at den anden ikke tager sig selv for seriøst. Bagefter er det nemmere at huske, hvem man fik replikken af.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top