Øvrigt

Få hurtigt strøm til din elbil både hjemme og på farten

Elbiler er fremtiden på de danske veje, og det bliver derfor mere og mere populært blandt danskere at skifte de gamle benzin- og dieselbiler ud med biler, der kører på strøm. Moderne elbiler kan levere alt det, langt størstedelen af danske bilister efterspørger, og derfor er den eneste forskel i det daglige på en gammeldags benzinbil og en moderne elbil bare, at du skal oplade din bil i stedet for at tage et smut forbi tankstationen, når tanken er tom.

Det er en fordel i en travl hverdag, da du bare kan oplade din bil hjemme i garagen med en ladeboks elbil. Men hvad gør du, når du er på farten og gerne vil lade din elbil og på samme tid gerne vil have mulighed for at lade bilen op, når du er derhjemme?

Det får du mulighed for ved at købe en ladeboks til elbil hos E.ON. Oplad hjemme og på farten ved at købe en ladeboks, som på samme tid giver dig adgang til Danmarks største ladenetværk med mere end 1800 ladepunkter over hele landet.

Grøn strøm derhjemme og på farten

Når du køber en ladeboks til elbil hos E.ON, er du garanteret at få grøn strøm til din elbil. Store dele af den danske strøm kommer stadig fra kilder, der ikke er grønne, og derfor er det ikke helt lige meget, hvilken leverandør af strøm, du vælger.

E.ON samarbejder med elselskabet b.energy, der har specialiseret sig i at levere certificeret grøn strøm til danske hjem. Derfor kan du hos E.ON både få klimavenlig strøm til din bolig og til din bil, så du er sikker på, at dit klimaaftryk rent faktisk nedbringes, når du køber en elbil.

Det samme gælder for E.ONs ladepunker, der over hele landet leverer certificeret grøn strøm til din elbil.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top