Øvrigt

Guide til dit næste hverdagsarmbånd

I hverdagens trummerum, kan man hurtigt komme til at glemme, at få det der løse armbånd på, man fik i fødselsdagsgave for mange år siden. I stedet, er det højst et ur, man får på håndleddet, mens armbåndene ligger og samler støv. Savner du et hverdagsarmbånd, du næsten kan glemme, du har på? Så læs med her, så skal du få nogle gode idéer.

Hverdag og festdag

Armbånd er næsten en superkraft, som en ekstra detalje til et outfit. Det kan være prikken over i’et. Som et simpelt Trollbeads armbånd i sølv eller gulv, eller du kan vælge at tilføje charms til samme, som på den måde skaber mere fokus på udsmykningen. Det smarte ved et sådant armbånd er, at der er mulighed for begge dele hele tiden. Du er ikke låst til at have et armbånd med det samme look, og du kan altid ønske dig en ny charm, hvis du savner noget farve eller ny energi. På den måde, er det altid muligt for dig at udskifte fokus. Hvis du har et farverigt outfit på, vil det klæde dig med simple smykker. Omvendt vil det være godt med et farveelement, hvis du er iklædt neutrale nuancer.

En skøn gave- til dig eller veninden

Før du går ud eller ind og investerer i et nyt armbånd, skal du lige finde ud af, hvilken type armbånd, der passer til din stil og hverdag. Sørg for, at selve armbåndet matcher dine andre smykker i metallet, og tilsvarende, hvis du vælger charms, at de passer til armbåndet. Denne type armbånd er også gaven, der bliver ved med at give, fordi man altid kan forære flere charms til den, der har armbåndet, og hver enkel kommer med hver sin lille kærlighedserklæring i form af en energi eller symbolik. Altså, den perfekte gave at forære sig selv, eller en man holder af.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top