Rejser

Få mere ud af din rejse med et el-løbehjul

 

Sommeren er så småt ved at gå på hæld.

Du har måske været ude at rejse og opleve verdenen. Måske undrer du dig over hvordan i alverden man kan få mere ud af sin ferie med et elektrisk løbehjul?

 

Men du kan faktisk spare både penge på at transportere dig rundt på et el-løbehjul når du er på ferie. Hvad enten det er storbyferie i Paris, Stockholm eller andet.

 

Trafikken i de større byer, især i Europa, er nemlig meget ineffektiv. Du vil derfor blive berørt af meget kø kørsel såfremt du vælger at fragte dig rundt i byen i en taxa.

 

Heldigvis er fremtiden her og du kan nu nemt og effektivt komme rundt i byen på et elektrisk løbehjul.

 

Skal jeg tage mit eget elektriske løbehjul med på ferie?

 

Nej, det er slet ikke nødvendigt.

 

El-løbehjul er nemlig blevet så udbredt i langt de fleste storbyer over hele verdenen. Du har derfor mulighed for at leje el-løbehjul i rigtig mange i rigtig mange storbyer verdenen over.

 

Nogle af de største udlejere af el-løbehjul er pt. Lime, VOI, Bird og Bolt.

 

Du kan se alle byer hvor man kan leje løbehjul i Europa her.

 

Hvad er fordelen ved et løbehjul fremfor en taxa?

 

Som artikel tidligere har været inde på undgår du først og fremmest den tætte trafik der er tiltagende i mange europæiske byer.

 

Undgår altså at sidde og trille tommelfingre på bagsædet af en taxa og frigiver derved tid til at opleve mere på din ferie.

 

Derudover er det en vanvittig sjov og hurtig måde at komme rundt i byen, endda med god mulighed for en omgang sightseeing. Man kan nemlig nemt stoppe op og kigge lidt ekstra på en statue, en flot bygning eller andet ens øje lige fanger.

 

Som en ekstra bonus er det oftest billigere end at køre i taxa. De forskellige udlejere har lidt forskellige priser, men det koster typisk 5-10 kr. at låse et el-løbehjul op og 1-2 kr. i minuttet du bruger det.

Hvorfor er det smart at leje et el-løbehjul?

 

Det kan være rigtig smart at leje et el-løbehjul da det er meget fleksibelt.

 

Der er ikke forskellige standere (såkaldte hubs) som el-løbehjulene skal placeres i. Du kan blot stille det lige hvor du har lyst til (Selvfølgelig uden at det er til gene for andre).

 

Man kan nemt og hurtigt låse el-løbehjulet op via udlejerens app. Så er du i gang og kan køre frem til den ønskede destination. På den ønskede destination kan du blot stille løbehjulet og ikke tænke mere på det.

 

Såfremt du har medbragt dit eget, som i øvrigt ikke er muligt hvis du flyver til feriedestination (Ingen flyselskaber tillader så store lithium-batterier ombord på deres fly), skal du gå og passe på det og tage det med ind over alt.

 

Derfor er det en virkelig god mulighed blot at leje et når du når frem.

 

Det bliver selvfølgelig lidt dyrt i længden, men hvis du kører effektivt til din destination, vil det være billigere end taxa i langt de fleste tilfælde.

 

Pas på i trafikken!

 

Husk at passe på i trafikken.

Det er bestemt ikke alle steder at trafiksikkerheden er så høj som herhjemme og el-løbehjul er i forvejen en ret ny transportform. Alle billister har derfor endnu ikke vænnet sig til at skulle vurdere afstande og fart på disse løbehjul.

 

Så tag det stille og roligt, brug et ekstra sekund på at sikre at højresvingende billister har set dig osv.

God ferie!

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top