Rejser

Find din kuffert tilpasset til dit eget behov

aircraft-airplane-airport-730778_1571761570374

Rejser du meget, men kan aldrig finde den helt rigtige kuffert? En kuffert som både passer størrelsesmæssigt men også udseendemæssigt. Her vil du få hjælp til hvordan du finder den rette kuffert, som netop dækker dine behov.

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse?

Nu til dags er vi så heldige at der findes et stort udvalg af kufferter. Derfor er det så smadder svært at finde en der passer godt. Der findes hermed også forskellige størrelser på kufferterne.

Den mindste kuffert er håndbagagen. Her vil de typisk være 55 cm eller mindre i højden. De passer godt, hvis man bare skal på en kort tur, for eksempel en to nætters forretningsrejse i Tyskland. Der kan være plads til lidt tøj, toiletsager og så andre praktiske ting. Her vil det også være fint med en to-hjuls kuffert.

Hvis man skal rejse i en til to uger, vil de ”normale” kufferter passe fint. De er typisk mellem 65-77 cm i højden. Her kan der være plads til mange ting uden at man behøver at spare på pladsen. Det passer godt til en familierejser, hvor man skal have mange sæt tøj med.

Den sidste størrelse er rigtigt stor. Den er over 80 cm. Den passer godt til folk som skal rejse i mere end to uger. De kommer i hvert fald ikke til at mangle plads.

Hvordan finder jeg et pænt design?

Som nævnt tidligere, er der et kæmpe udvalg af kufferter. Dermed findes de også i alverdens farver og forskellige designs. Mon ikke der er én derude som appellerer til dig? Man kan endda få kufferterne i en hardcase, som er en hård skal. Disse holder oftest bedst og det sørger også for at dine ting ikke går så let i stykker. Kufferterne findes også som normalt stof skal. Disse vil oftest være billigere, men går hurtigere i stykker.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top