Mode

Find den rette flyverdragt til dit barn og hans eller hendes behov

Her i den kolde tid vil mange forældre overveje, om de skal investere i en flyverdragt til deres børn. Temperaturerne har godt nok ikke rigtigt nærmet sig frysepunktet endnu, men før vi ved af det, kan vejret vende, og der kan ligge sne og være minusgrader udenfor. Derfor er det vigtigt at have den rette beklædning klar, så dit barn ikke kommer til at fryse, når han eller hun skal ud og lege. Her får du nogle fif til, hvordan du vælger den rette flyverdragt til dit barn.

 

Hvor tyk og varm skal den være?

Der er stor forskel på børn og på deres aktivitetsniveau. Hvis din søn eksempelvis er lidt af en krudtugle, der konstant tonser rundt og ofte spiller fodbold eller rundbold, skal han ikke have den tykkeste og varmeste flyverdragt, da han så vil ende med at lyne den op, og derved risikere at blive syg. Til ham vil en tyndere og mere åndbar model være alletiders, da den stadig holder ham varm, men også sikrer, at han ikke sveder alt for meget. Hvis dit barn er mere stillesiddende, også udendørs, er det vigtigere med en tykkere og varmere flyverdragt, der kan holde kroppen varm.

 

Skal barnet kunne vokse i den?

Børn vokser hurtigt, og der kan gå mange måneder fra nu til vinteren er helt ovre. Sørg derfor for, at der er plads til at dit barn kan vokse lidt i flyverdragten, men selvfølgelig uden at den er alt for stor, så barnet sejler i den.

 

Tag barnet med i beslutningsprocessen

… det er trods alt ham eller hende, der skal bære flyverdragten. Spørg ind til hvilken farve dit barn kunne tænke sig, og måske også hvilket mønster. Søg eventuelt inspiration ved Reima flyverdragter, der er gode og praktiske kvalitetsflyverdragter til børn.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top