Øvrigt

Find det billigste mobilabonnement i Danmark

Antallet af mobilkunder, der i disse dage skal æde en prisstigning, stiger. Det får kunderne til at kigge grundigere ned i deres mobilpakker, for at tjekke om prisen nu også matcher indholdet i pakken. Så går du og er i tvivl om, du betaler for meget for dit mobilabonnement – og om et mere økonomisk alternativ er tæt på, så læs med her.

Hvordan finder du det billigste mobilabonnement?

Der er flere parametre, som er vigtige at huske, når du leder efter det billigste mobilprodukt.

Betal ikke for mere end du bruger

Først og fremmest er det vigtigt at vide, om du får, hvad du betaler for – og/eller om du betaler for mere end du får. Rigtig mange mobilkunder køber nemlig store datapakker, som de aldrig får brugt, og derfor er prisen for høj i forhold til deres behov.

Hvis du for eksempel bruger 10 GB data i gennemsnit hver måned, så er der ingen grund til at betale for 20 GB. De fleste mobilabonnementer tilbyder små pakker, som – medmindre du bruger din telefon til at afspille hele spillefilm – er rigeligt til et almindeligt forbrug. Mobilselskabet duka tilbyder f.eks. mobilpakker med 5 og 10 GB. Her kan du også tage alt din data med til andre EU-lande, og undgå at få ekstra regninger, når du krydser landegrænsen.

Vælg det bedste mobilabonnement

Dernæst er det vigtigt at overveje, hvad der kendetegner et godt mobilabonnement. Det er ikke nok, at prisen er lav, hvis din 4G-dækning er dårlig og kundeservice er en by i Rusland. Din mobiltelefoni skal være billig, og kvaliteten høj – eller i hvert fald høj nok til at du er tilfreds.

Pris, datamængde, taletid og 4G-dækning er de vigtigste parametre at kigge på, når man afgør om et mobilabonnement er godt til prisen. Det er langtfra alle områder i Danmark, hvor det er muligt at bruge sin hurtigere 4G. Og selv i 2019 er der sorte huller i det danske landskab, hvor mobiltelefoner slet ikke har forbindelse. Derfor er det en god idé at tjekke dækningskort hos dit mobilselskab, inden du køber. Så ved du om der er dækning, hvor du bor.

Vælg bedst i test mobilabonnement

Sidst men ikke mindst så lad dig inspirere af de mange tests af mobilabonnementer, som jævnligt bliver lavet. Forbrugerrådet TÆNK har f.eks. netop lanceret deres Bedst i Test for de billigste mobilabonnementer i 2019. Her blev duka med Fri tale og 10 GB nr. 1 og 2 og  GladMobil nr. 3. TÆNK har her inkluderet parametre som GB i DK og i EU, taletid, gebyrer, binding, 4G-dækning, mulighed for WIFI-opkald i deres bedømmelse.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top