Øvrigt

Derfor siger vi ”Nej tak” til plastik

Vi lever i en fantastisk verden som har så mange ting at byde på. Men måden hvorpå jorden bliver ved med at være fantastisk er ved at vi passer godt på den. Mange af os er miljøbevidste og prøver at gøre hvad vi kan for at sikre vores planet, men der kan altid gøres mere, læs med for inspiration.

Plastik er skadeligt for miljøet

Alt der bliver gjort for at sikre vores planet er en god ting. Vi mennesker værdsætter når vi alle gør noget for at redde den jord vi bor på, og jorden sætter også stor pris på, at vi er mere og mere opmærksomme på, hvad der egentlig skader. Et af de helt store fokusområder i øjeblikket, og som har været det et godt stykke tid, er at sige farvel til plastik. Plastik er enormt skadeligt for miljøet, og det er derfor bedre hvis vi finder alternative løsninger, for dem findes der mange af! F.eks. er mange af os begyndt at købe sugerør som er lavet af metal eller papir fremfor plastik. Disse ”små” alternativer kan være med til at redde vores planet. Det er netop derfor denne Plastik Nej Tak kampagne er blevet startet.

Se mere på deres hjemmeside

Du kan følge med i hele plastik nej tak princippet, ved at tage et kig på Plastik Nej Tak – kampagne website. Her kan du for alvor få et indblik i, hvorfor vi skal sige nej tak til plastik, og hvad det gør ved vores planet. Mange er nemlig ikke klar over det, men vil blive chokeret når de lærer om alle konsekvenserne ved så meget plastik. Klik ind på linket ovenfor for at læse om Plastik Nej Tak kampagnen.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top