Øvrigt

Find nye venskaber i din nærhed

ANNONCE

Det er aldrig for sent at involvere sig i sit lokale fællesskab. Er du sommetider ensom, er du på ingen måde alene om dette, men noget, der vil og kan hjælpe mange mennesker, er at vove sig ud over dørtærsklen og åbne døren for mennesker, de aldrig før har overvejet at skabe en egentlig relation til.

Led blandt naboer og svagt bekendte

Det er ofte, vi betragter vores naboer, de ældre på det lokale plejehjem eller forældrene til vores børns klassekammerater som relativt perifere bekendtskaber i vores liv. For nogle er dette et udmærket niveau, men oplever du at have en mangel på relationer i dit liv, er dette et godt sted af starte. Det er inden for rækkevidde, og du kan næsten garantere dig selv, at du ikke er den eneste forælder eller nabo, der har behov for nye venskaber.

Bor du i Vallensbæk, er du heldig, for der foregår mange, hyggelige aktiviteter i Vallensbæk, som du muligvis ikke kender til i forvejen. Du kan bl.a. læse om en revy, der lige nu forberedes af Vallensbæk Amatør Teater, ved at følge dette link: https://vallensbaeknetavis.dk/.

Kom ud af huset

Hvis du finder det svært at finde ud af, hvor du skal starte din søgen efter nye bekendtskaber, er lokale foredrag et fint sted at starte. Dukker du op til mange lokale foredrag i Vallensbæk, vil du med tiden også med nærmest sikkerhed få nemmere ved at opsøge kontakt til andre gengangere.

Er du interesseret i en særlig målgruppe af venskaber, kan du – hvis det er andre forældre – sørge for primært at tilmelde dig arrangementer målrettet disse mennesker. Det kan for eksempel være et foredrag specielt forbeholdt forældre, der ikke forstår sig på deres børns interesse for Fortnite. Det og meget andet kan du læse mere om på hjemmesiden for Vallensbæk Kommune.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top