Øvrigt

Kom i gang med frivilligt arbejde i din kommune

ANNONCE

Det er almindeligt sommetider at blive ramt af en følelse, der sætter spørgsmålstegn ved, hvorvidt man egentlig involverer sig tilstrækkeligt i sit lokalsamfund. Der er ikke noget endegyldigt svar på, hvad vi bør bruge vores liv på, men mange opnår bedre livskvalitet, når de yder en indsats for andre og gør en forskel.

Søg forhåndsviden

Ved du blot ikke, hvordan du skal gøre en forskel, fordi du er ny i den boldgade, er der ikke nogen grund til at fortvivle. Der findes mange steder, du kan hente vejledning og hjælp til netop dette. Det er en god start bare at have motivationen til at influere andres liv positivt. Du kan eksempelvis læse om foreningsnyt ved at følge dette link, hvis det er en forening du har tanker om at melde dig som frivilligarbejder i: https://lyngbytaarbaeknetavis.dk/.

Følg din passion

Bor du i Lyngby-Taarbæk Kommune, har du masser af chancer for at skaffe dig et frivilligt arbejde i en foreningsbestyrelse eller andet, der vækker din interesse. Når man arbejder frivilligt for en sag, i Lyngby-Taarbæk og alverdens andre kommuner, er de væsentligste ingredienser i arbejdsindsatsen nærmest motivation og passion. Så ligegyldigt om du melder dig til frivilligt arbejde i forbindelse med sundhed, idræt, børn og unge, genbrug, økonomi eller noget ganske andet, skal du være sikker på, at det er noget, du brænder for at gøre en indsats for at forbedre i Lyngby-Taarbæk.

Gå på kompromis

Hvis der er en specifik sag, som du for alvor kan mærke, at du har lyst til at involvere dit væsen i via frivilligt arbejde, og kan du ikke umiddelbart se en stilling i denne sammenhæng i Lyngby-Taarbæk, kan det være, at du vil være nødt til at drage lidt uden for kommunegrænserne. Men hvis du til gengæld finder det perfekte frivillige arbejde der, vil det potentielt kunne gøre op for afstanden.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top