Rejser

Fordele ved at tage på ferie alene

Flere og flere danskere lever som singler eller fraskilte og har derfor mange dage og måske endda ferier alene. Dette betyder, at man har den unikke mulighed for at rejse på ferie alene og selv bestemme tempo og aktiviteter på ferien. Her kommer vi ind på fordelene ved at rejse alene.

Bestemt selv farten

Det sværeste ved at være på ferie med sin anden halvdel er ofte, at den ene fortrækker langsomme dage ved poolen eller stranden, mens den anden higer efter at besøge områdets museer. Dette problem kommer man helt uden om på en singlerejse, da det kun er dig, der bestemmer farten. Du kan vælge en wellnessferie med masser af fokus på fordybelse og forkælelse, eller du kan bo i en storbys hjerte og nyde det kulturelle liv omkring dig. Det er også helt op til dig, om det skal være en langsom morgen på hotellet, eller om du gerne vil tidligt afsted og på opdagelse. Alt er muligt, når du rejser alene.

Mød andre singler på ferien

Måske har du fået den tanke, at der ikke er andre, der rejser alene. Men her tager du fejl. Flere rejseselskaber tilbyder muligheder specielt til singler, som ønsker at rejse alene. Flere af dem kommer tilbage hvert år og vil gerne afsted på flere singlerejser. Det giver dig muligheden for at møde andre singler på rejsen, hvilket er en oplagt måde at få nye venner eller veninder. Desuden har mange europæiske storbyer en kultur, hvor det er ganske normalt at gå på cafe eller restaurant på egen hånd, og det er ikke noget, man ser skævt til.

En tryg måde at rejse på – book via et rejseselskab

Måske især når du rejser alene, er det rart at have en tryg rejse, hvor der er styr på tingene. Derfor er det en god ide at booke rejsen via et rejseselskab. Her rejser du på egen hånd, men du kan altid kontakte rejseselskabet ved tvivl eller spørgsmål omkring din rejse. Mange rejsebureauer har stor erfaring med singlerejser og tilbyder attraktive løsninger til dig, der vil rejse alene.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top