Rejser

Ferieguide: 3 tips til ferien på Rhodos

For mange danskere er Rhodos det ultimative feriested – og det med god grund! Rhodos byder på dejlige strande, fantastisk historie, børnevenlige aktiviteter og gode feststeder. Med andre ord har Rhodos noget til enhver smag, og denne kombination er ikke til at sige nej til. Er det på tide, at du besøger Rhodos, får du her nogle gode råd med på vejen.

Gode råd til Rhodos-ferien

  • Pak badebukserne! Rhodos er spækket med helt fantastiske strande, der bare venter på at blive taget i brug. Det milde middelhavsklima har en gennemsnitstemperatur på cirka 28 grader, og du kan roligt regne med, at vandets temperatur ligger omkring de 23 grader. Det er nemt at finde familievenlige strande med god plads og lavt vand til de mindste. Lige så nemt kan du også finde strande med god vind til surfing eller strande, der er perfekte til snorkling. Kort sagt finder du en strand til enhver smag på Rhodos – uanset hvilke ønsker, du måtte have.
  • Gå på opdagelse i det antikke. Om du er historieinteresseret eller ej, kan du ikke undgå at blive nysgerrig, når du ser de mange smukke monumenter og historiske dele af Rhodos. Der er rig mulighed for at undersøge eksempelvis the Medieval City på egen hånd eller på en guidet tur, hvor du får et større indblik i Rhodos’ mange fortæ De historiske dele af Rhodos vil uden tvivl vække interesse og give dig et helt andet kendskab til stedet.
  • Lej en bil. Rhodos byder på mange charmerende områder og unikke perler. Har du lyst til for alvor at udforske Rhodos, kan du med fordel leje en bil i en eller flere dage og på den måde nå frem til de forskellige byer. Fordelen ved at leje en bil er, at du selv bestemmer, hvor du vil hen og hvor lang tid, du ønsker at tilbringe de forskellige steder – der er altså ingen stress og jag, og du kan roligt tage dig tid til at lære Rhodos’ skønne perler at kende. Læs mere her for mere inspiration til din kommende Rhodos-ferie.
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top