Rejser

Sådan holder du en billig ferie

Sommerferien er sparket i gang, og måske har du endnu ikke planlagt, hvad der skal ske? Selvom budgettet er stramt, behøver man bestemt ikke at blive hjemme. Der er heldigvis massere af fede måder, man kan tage billigt på ferie på. I denne artikel får du 5 bud, der kan inspirere dig, så du kommer på ferie for få penge.

 

  1. Afbudsrejser

Det er den klassiske ferieform, når du gerne vil have sol, varme og strand med meget kort varsel. Lige nu sælges der afbudsrejser til rekordlave priser, og du kan komme til mange forskellige destinationer. Med en afbudsrejse kan du dog ikke være alt for kræsen i forhold til hotel, destination og mad.

 

  1. Cykelferie

Aktiv ferie er super fedt og en helt anderledes måde at koble af på. Det er fantastisk at komme ud i naturen og slukke helt for mobilen. Tager I på cykelferie med hele familien, er det også en rigtig god oplevelse, hvor I garanteret bliver rystet godt sammen og får nogle gode minder. Bo på danske hostels og lav mad selv for at spare lidt ekstra.

 

Vil du gerne på ferie i år? Men er budgettet lidt for stramt lige nu? Lån online på Kassekreditten.dk og betal tilbage i næste måned.

 

  1. Vandreferie

En vandreferie er lidt i stil med cykelferien. I kommer ud og oplever naturen, og så er transporten ganske gratis. Der er mange fine ruter i Danmark, og man kan f.eks. overnatte i de mange shelters, der ligger rundt omkring. Hvis I har en smule plads i feriebudgettet, kan I også tage til Tyskland eller Norge og udforske landskabet.

 

  1. Hostels

Når man rejser ud i verden, behøver man ikke at bo på fine hoteller eller i smarte lejligheder for at få en god oplevelse. I de fleste lande er hostels super trendy og ungdommelige. Med det sagt kan man dog sagtens tage familien med – blot naviger udenom deciderede fest-hostels. De fleste hostels tilbyder også privatværelser eller 4-personers værelser, som I kan booke til familien.

 

  1. Couchsurfing

Er du alene, eller rejser du med en kammerat er Couchsurfing den ultimativt billigste måde at overnatte på. Her åbner lokale op for, at du kan overnatte hos dem uden betaling. Dette egner sig selvfølgelig bedst til længere rejser og solo-rejsende.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top