Øvrigt

Gaven til kvinden, som har alt

Står du og skal give en gave til kvinden, som har alt? Ønsker din mor igen i år sig ikke noget? Eller ved du ikke hvad du skal give din veninde, som ingen ønskeliste har? Vi kender alle det med at være helt blanke på, hvad pokker vi skal give folk i gave. Det er lige meget om det er så er din mor, far, moster, tante eller nabo. Det er altid svært. Selv med en fyldt ønskeliste, kan det være svært at finde rundt i. Men uanset om du har en ønskeliste at følge eller ej, er det så ikke federe at komme med noget, som fødselaren ikke forventer eller selv har skrevet på en liste? Få her nogle forskellige idéer til en lækker fødselsdagsgave, når du er helt tom for idéer.

3 idéer til lækre en lækker gave

Hvis du virkelig ønsker at forkæle fødselaren, så er der her nogle gode bud på, hvad du kan give vedkommende i gave.

  1. Giv hende en oplevelse. Hvis du virkelig er ude efter at gøre det personligt, så giv hende en oplevelse af en eller anden slags. Her kan du virkelig tilpasse det til den, som har fødselsdag. Elsker hun forkælelse og spa? Så giv hende en lækker massage. Eller er hun helt vildt passioneret omkring vin? Så giv hende en tur til vinsmagning. I kan eventuelt gøre det sammen, for så bliver det en endnu mere hyggelig oplevelse og et minde, som I for evigt vil kunne dele. En oplevelse kan både være ”hjemmelavet” eller købt færdiglavet. Du kan f.eks. købe en massage, men du kan også lave dit eget kort, hvor du inviterer hende ud at spise på din regning f.eks.
  2. Køb noget lækkert køkkenudstyr. Kvinden, der har alt, kan altid bruge en ny køkkengadget eller køkkenudstyr. Man kan altid finde en af de der ting, som bare er blæret at have. Det kunne f.eks. være en chokoladefontæne eller en dehydrator, som kan dampe grøntsager. Altså noget, som hun ikke behøver, men som er fedt at have. Så er der også noget sjovt at snakke om, når hun åbner den og måske I kan teste den nye ting sammen. Fra nu af vil hun også altid tænke på dig, når hun bruger sin nye køkkengadget.
  3. Et fint smykke. Hvis fødselaren hverken er så meget til oplevelser eller køkkengadgets, så er smykker altid en sikker vinder. Brug tid på at udvælge et smykke, som du ved, at hun vil kunne lide. Er hun mest til øreringe eller halskæder? Går hun i sølv eller guld? Vis, at du kender hende og har tænkt dig om, da du har valgt den.

Pak gaven ind selv

Hvis du har overskuddet til det, så vælg at pakke gaven ind selv. Det virker langt mere personligt, og det virker som om, der er lagt meget mere arbejde i det. Find et sødt bånd og kort, og vedlæg en personlig hilsen. Så er du sikret en god modtagelse af din gave!

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top