Erhverv

Gode grunde til at vælge Dynamicweb

Annoncør: Vestjysk Marketing

Står du og skal til at lancere en ny hjemmeside, men du er ikke helt sikker på, hvilken udbyder du skal bruge? Det er ganske forståeligt, for der er rigtig mange at vælge imellem, og der bliver med stor sandsynlighed kun flere i fremtiden.

Det kan være lidt uoverskueligt, men derfor vil vi gerne hjælpe dig på vej og fremhæve fordelene ved en af de mange muligheder – nemlig Dynamicweb. Herunder kan du læse flere gode grunde til, hvorfor Dynamicweb kan være det helt rigtige valg for dig og din nye hjemmeside.

  1. Dynamicweb er dansk

Det er egentlig ikke, fordi det behøves at være alt for indspist, men uanset hvordan man vender og drejer det, så er det rart, at tingene foregår på dansk, hvis du selv skriver på dansk. Dynamicweb har godt nok vokset sig så store, at de har afdelinger over hele verden, men derfor kan du stadig nem få dansk hjælp til dit website, hvis du skulle opleve problemer som førstegangsbruger af deres CMS.

  1. Certificerede partnere

Dynamicweb har opbygget et system, hvor virksomheder kan blive certificerede partnere af Dynamicwebs CMS. Det betyder, at du kan være sikker på, at din eventuelle udbyder mestrer deres CMS og lige præcis står klar til at hjælpe dig med stort eller småt.

  1. Brugervenlighed er i højsædet

En af de vigtigste ting for en hjemmeside er, at den er nem at redigere. Med Dynamicweb kan du lave frontend redigeringen direkte på siden, og samtidig er sidestrukturen bygget meget logisk op, så det er utrolig nemt for dig at navigere frem og tilbage, når du vil rette eller tilføje indhold på din side.

  1. Muligheder for flere sprog

Mange danske virksomheder har ofte behov for at ramme udenlandske kunder i en eller anden form. Her er Dynamicweb også en rigtig god løsning, da de har gjort det nemt for dig at lave en hjemmeside med flere sprog, hvad end det er tysk, engelsk eller noget helt tredje.

  1. All-in-One

Dynamicwebs All-in-One løsning er for dig, der gerne vil have samlet indholdsstyring, webshop, digital marketing og integration i én platform. Det sparer dig en masse tid og bøvl, og giver dig samtidig muligheden for at genbruge og personalisere dit indhold på tværs af platforme.

 

Dette er blot nogle af grundene til at vælge Dynamicweb som dit nye CMS, og hvis din interesse er blevet pirret, så kan du kontakte en af de certificerede partnere for at høre mere. Nogle af dem – såsom Vestjysk Marketing – afholder endda også gratis kurser i administrationen af hjemmesider og det kan være meget hjælpsomt, hvis du er ny bruger af Dynamicweb.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top