Erhverv

Leder du efter professionel lastbilvask? Så se processen her

Sponseret: Copenhagen Truck Wash

Hvad er succeskriterierne for den professionelle lastbilvask? Dybest set de samme som ved vask af en personbil, men ved vask af erhvervskøretøjer skal alt selvfølgelig gøres grundigere. Dels da disse køretøjer samler meget støv og salt fra de danske veje, der over tid kan give rust, hvilket altid er en kedelig årsag til afskrivninger i årsregnskabets balance. Dels da et rent køretøj virker professionelt.

 

Nemt at finde vaskeanlæg i forstæderne

Leder du efter et vaskeanlæg i København, kan du mere specifikt finde dem i Taastrup og i Hvidovre. Har du imidlertid en fin spuleslange derhjemme, tænker du nok, at du lige så godt kan spare pengene ved at vaske din lastbil eller kranvogn selv. Tja, det er svært at argumentere mod den logik, hvis du kan gøre jobbet bedre selv – men kan du det? Hør her om, hvad grundig vognvask består af.

 

Erhvervskøretøjet skal skylles af før vask

Ideelt set skal en lastbilvask eller busvask først bestå af en pre-wash, der godt kan køre automatisk i en vasketunnel. Under pre-wash bliver lastbilen skyllet ordentligt af fra alle sider – selv undervogn, om end det afhængigt af virksomhed er et tilkøb. Målet her er ikke den komplette, ydre renhed, men at tage det værste af skidtet, så at en vognvasker kan fjerne resten med manuel højtryksvask.

 

Manuel vask giver grundig rengøring af din lastbil

Ved den manuelle vask kører vaskesystemet via menneskelige hænder, da vognvaskeren som nævnt sørger for, at alt bliver taget grundigt. Vedkommende sørger for at bruge autoshampoo og skylle ordentligt efter, så du slipper for kedelige aflejringer, efter vandet er tørret bort. Især er det godt med en manuel vask af bilen, da du så får helt bugt med skidtet på eksempelvis fælgene.

 

Undgå parfumeholdige vaskemidler ved vask

At du får professionelle til at stå for den vaskeløsning, du bruger til erhverv, har som fordel, at du ved, de rette vaskemidler bliver brugt. Her taler vi ikke bare, at du ved, at det ikke er almindelige vaskemidler, din vogn sæbes ind i, som kan efterlade hvide skjolder. Vi taler også om, at parfumefrie vaskemidler bliver brugt, så du ikke på køreturen ud til kunden bliver udsat for allergener.

 

Lastbilvask med skylning i mineralfrit vand

Apropos hvide skjolder – hos vognvaskere kan du efter lastbilvask være så heldig, at du ved brug af mineralfrit vand kan få skyllet dit erhvervskøretøj af, så hvide aflejringer af salt, kalk og visse rester fra sæbe fjernes effektivt. Resultatet er, at du kan møde op på kundens matrikel i en flot, ren og pletfri lastbil. En nyvasket lastbil vil bidrage til, at du fremstår mere professionel over for kunder og samarbejdspartnere.

 

Acceptér ikke beskidte køretøjer

Acceptér ikke beskidte køretøjer, bare fordi du arbejder i en branche, hvor skidt og støv fra veje og byggerod suser rundt i luften omkring dig. Lad professionelle vognvaskere sørge for, at dit køretøj bliver vasket ordentligt, så det får en forlænget levetid, kræver mindre vedligeholdelse og fremstår flottere.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top