Erhverv

Sådan forbedrer du det fysiske arbejdsmiljø i virksomheden

Driver du en virksomhed, hvor du har adskillige ansatte under dig? Så er det dit ansvar at sikre, at sikkerheden og arbejdsmiljøet generelt er i top. Der er flere fordele ved at fokusere på netop det fysiske arbejdsmiljø. Det bidrager eksempelvis til færre sygedage iblandt de ansatte. Vil du vide mere om, hvordan du forbedrer arbejdsmiljøet i din virksomhed? Så kan du med fordel læse med videre.

 

Glæd dine ansatte med aflastningsmåtter

En aflastningsmåtte er et must-have på enhver arbejdsplads, hvor der er behov for et skridsikkert underlag og beskyttelse mod hårde såvel som glatte og kolde underlag – anvendelsesmulighederne er mange. Desuden er sådan en ergonomisk måtte også med til at aflaste ben, krop og ryg.

 

En investering i ergonomiske måtter til din virksomhed forbedrer det fysiske arbejdsmiljø og medarbejdernes sikkerhed markant. Aflastningsmåtter er derfor uden tvivl noget, som dine ansatte vil sætte stor pris på at få til den daglige arbejdsgang.

 

Ergonomisk design bør være i højsædet

Når du køber møbler til din virksomhed, tænker du så på pris, udseende eller noget helt tredje? Komfort og ergonomisk design bør være noget af det første, du tænker på, når du køber møbler. De skal være behagelige at sidde i samt støtte brugerens krop tilstrækkeligt, således at der ikke opstår ubehag eller spændinger ved længere tids brug.

 

Snak med dine medarbejdere

Hvis du ikke er en del af den daglige arbejdsgang, er det ikke sikkert, du lægger mærke til, hvor der er plads til forbedringer. Det gør dine ansatte til gengæld. Så lad dem vide, at din dør altid er åben, og at de kan komme til dig, hvis de har noget på hjertet, hvad angår forbedringer i arbejdsmiljøet. På den måde vil medarbejderne også føle, at de har en vis portion indflydelse på det miljø, de arbejder i.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top