Erhverv

3 gode råd til din virksomheds hjemmeside

Hvis du har en virksomhed med en tilhørende hjemmeside, så er det en rigtig god idé at sikre, at din hjemmeside spiller. Hvis nye kunder, leverandører, samarbejdspartnere el.lign. tjekker din hjemmeside ud, så sender det et rigtig godt signal, hvis du har en gennemført og professionel hjemmeside.

 

Det får du tre råd til, hvordan du sørger for her.

 

Brug nogle professionelle fotografier

 

Der bliver brugt billeder på stort set alle hjemmesider. Enten i form af store billeder eller små portrætbilleder f.eks. Så snart du bruger billeder på din hjemmeside, er det vigtigt, at det er nogle professionelle billeder. Hvis du bruger billeder af dårlig kvalitet, så går det ud over din hjemmesides helhedsudtryk.

 

Hvis din hjemmeside f.eks. indeholder en side med en præsentation af alle medarbejdere, ledere el.lign., så hyr en portrætfotograf til at tage nogle professionelle og gode billeder. Det virker langt mere gennemført for folk, der tjekker din hjemmeside ud.

 

Ret korrektur flere gange

 

Det er en god idé at lade flere forskellige rette korrektur på din hjemmeside. Der er altid plads til nogle småfejl, men så snart der begynder at være flere fejl, så begynder det at virke sjusket og uprofessionelt. Når det går stærkt med at skrive på en hjemmeside, så sker der nemt fejl, men hvis du sørger for, at alle tekster bliver set igennem af 2-3 personer, så sørger du for, at alle synlige korrekturfejl bliver fundet.

 

Få hjælp til grafisk design

 

Der er meget på en hjemmeside, der handler om grafisk design. Det kræver noget viden og erfaring, når du begynder at rode med det. Hvis ikke du føler dig helt tryg i at designe din egen hjemmeside, så er det heldigvis en mulighed at få hjælp til det af en erfaren grafisk designer. Det gør, at du helt sikkert får en hjemmeside, der ser gennemført ud.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top