Erhverv

Hvad kan en revisor hjælpe mig med?

Når man hører ordet, revisor, er der mange, der tænker, at det er en person, som udelukkende kan hjælpe dig med bogføring og regnskaber. Det er ikke helt rigtigt. En revisor kan nemlig hjælpe dig og din virksomhed med en lang række andre ting.

 

Dette er noget, du vil blive klogere på i de nedenstående afsnit. Du vil i den forbindelse blive præsenteret for, hvordan en revisor kan være medvirkende til at skabe mere vækst i din virksomhed. Dertil vil du også blive klogere på en udbredt misforståelse, når det kommer til revisorer og bogholdere.

 

En partner til sparring og rådgivning

 

Hvis du beslutter dig for at ansætte en revisor til din virksomhed, får du meget mere end bogføring og regnskaber. For det første får du en sparringspartner, der har nogle andre kompetencer, end du selv har. En revisors primære kompetencer er tal og økonomi, hvorfor du får muligheden for at optimere disse områder i din virksomhed, hvis du giver revisoren lov til at dykke ned i dine tal og hjælpe dig.

 

For det andet er revisoren uddannet til at kunne rådgive dig, når der skal træffes beslutninger, der vedrører økonomi. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en beslutning skal træffes eller ej, kan du altid forhøre dig hos revisoren, som kan give dig et økonomisk incitament, der kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

 

Revisor eller bogholder?

 

Der er overraskende mange mennesker, der tror, at en revisor og en bogholder er det samme. Men det er stor misforståelse. Det hænger sammen med, at en revisor en beskyttet titel med nogle specifikke kompetencer, der gør, at man kan kalde sig for revisor. En bogholder er – i teorien – noget, som alle kan kalde sig, hvis man bogfører. Der er derfor en markant forskel på de to stillinger, hvilket er godt at være opmærksom på.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top