Erhverv

Guide: Find løftegrej til næsten alle løft i din virksomhed

Sponseret: TRANSLYFT

Næsten ingen løft i din virksomhed behøver blive foretaget af mennesker mere, for der stort set er en maskine til alt. Markedet for løfteborde, sakselifte og arbejdsborde er i stadig udvikling, så uanset om du skal bruge sakse løfteborde til produktion, vareindlevering og -udlevering eller lageret, så kan du nemt finde en passende arbejdsplatform til opgaven. Her kan du læse lidt om dine muligheder.

 

Stabile palleløftere til lagerarbejde

Palleløftere har været fremme længe, og med dem kan du nemt og smertefrit løfte paller vertikalt ned fra eller op til lagerhylder. At løftet sker lodret betyder, at du ikke skal lirke pallen ind på hylden i en skæv vinkel. Du undgår derfor risici forbundet med at skråtstille pallen midlertidigt, navnlig den kedelige risiko for, at varer falder af pallen. Muligheden for at forebygge arbejdsskader er der også.

 

Løft varer lodret med en god varelift

Varelifte med mere generel anvendelse finder du selvfølgelig også til ikke blot lager, men også til vareindlevering. Du kan finde varelifte enten med et simpelt, fladt plan for varerne at ligge på eller med en læsserampe for nemmere at trille op eller ned med produkter. Hvor palleløftere støtter op om paller, så de ikke ryger på gulvet, holder varelifte på varer med plader eller stænger ude i siderne.

 

Rustfrit stål desinficeres nemt

Arbejdsborde af rustfrit stål kan du få enten som enkeltsaksede eller dobbeltsaksede, alt efter hvilke højder du har brug for at skifte mellem. Bordene er nemme at desinficere med sprit, uden at selve bordpladerne tager skade. Det gør løfteborde af stål velegnede til brug i fødevarevirksomheder og medicinalindustrien, hvor kontaminering af varer er en reel bekymring. Stål har også en lang levetid.

 

Løft røgvogne og rulleborde

Kantinen kan også have godt af bordene grundet den nemme proces i forhold til desinficering, også selv hvis løftefunktionaliteten ikke bliver brugt. Til kantiner er der andre produkter fra fx TRANSLYFT eller lignende, der også har en berettigelse ved køkkenarbejde. Fx kan en vogn- og rullebursløfter gøre dine røgvogne klar til at komme i rygeovn og undgå uhensigtsmæssige og potentielt farlige løft.

 

Løfteborde med tilt

Hvor en del af logikken ved at bruge løfteborde er, at du får ting løftet lodret op, så du undgår at vælte noget, kan du af og til have brug for et løftebord med tilt. Sådan et kan du fx finde til tømning af containere eller kasser. Når bordet sørger for at tilte kassens eller containerens indre ind mod medarbejderen, så slipper medarbejderen til gengæld for at lave dybe buk for at nå kassens indhold.

 

TRANSLYFT har flere løfteløsninger

Hvad skal du så vælge inden for løfteborde og andet løfteudstyr? Prøv at notere dig, hvilke løft bliver foretaget i din virksomhed allerede nu. Sandsynligvis finder du en maskine til alle typer løft, du kan komme ud for – små, uskadelige løft undtaget. TRANSLYFT har som sagt flere produkter inden for løfteudstyr og kan levere løsninger netop efter kundens behov, så du kunne prøve at kontakte dem.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top