Rejser

Gode oplevelser venter i Sunny Beach

Sommeren står for døren, og det betyder, at der heller ikke er længe til sommerferie. Derfor er det ved at være tid, hvis man skal have bestilt en rejse. En mulighed er Sunny Beach, som er en kystby i Bulgarien. Her er masser af hoteller med luksus, forplejning og all-inklusive. Derudover der god stemning og oplevelser. Så tag dine venner under armen og rejs en tur til Bulgarien til sommer.

Sunny Beach er en af Bulgariens mest populære rejsemål, og du kan nemt rejse dertil. Læs mere om det her: Uptours.dk – Sunny Beach. Det er lige stedet for dig, som er vild med sol og strand om dagen, og fest om aftenen. Udover det, er der dog også andre aktiviteter, som I kan kaste jer over, mens I nyder ferien i Sunny Beach.

Snup en bådtur

En af de oplevelser, som I kan kaste jer over, er en bådtur. På den måde kan I nyde Bulgarien ude fra havet for en stund. Der findes forskellige typer af bådture. Der er bådture, som henvender sig til børnefamilier og bådture, som henvender sig til de festglade typer. Så hvis dig og vennerne har lyst til en flydende fest, så kunne det måske være en mulighed at stige om bord på en partybåd, med masser af fest og farver.

Masser af vandsport

En anden aktivitet, som også foregår ved havet, er de mange forskellige typer af vandaktiviteter og vandsport. Det er muligt at finde, hvis man går langs stranden. Du vil både kunne opleve jetski, vandski, bananbåd og meget mere. Der har I altså muligheden for at få den daglige dosis adrenalinkick og et godt grin.

Shopping kan være et hit

Hvis I er blevet lidt trætte af alt det vandplaskeri eller har været så uheldige at være blevet solskoldede, så kan I tage på en shoppingtur. Sunny Beach har nemlig flere store indkøbscentre, hvor det både er muligt at købe tøj, mad og souvenirs. Eksempelvis findes der et center i centrum, som hedder Royal Beach Mall.

Hvis ikke I synes, at storcentre er det mest charmerende, så kan I med fordel vælge at besøge byens bazar i stedet for. Her er det også muligt at finde alt lige fra tøj, mad, souvenirs og meget mere. Bazaren finder I for enden af hovedgaden Flower Street. Langs den er der i øvrigt også en række butikker og boder.

Besøg byen Nessebar

Hvis I har mod på at begive jer udenfor Sunny Beach området, så kan det være en oplevelse at besøge byen Nessebar. Byen er ret unikt, og ligger derfor på UNESCO’s verdensarvsliste. Når man bevæger sig rundt, er det blandt andet gennem smalle gader, som er belagt med gamle og slidte brosten. På din vej kan du møde gamle kirker samt små huse og butikker. Så det er bare med at tage et par gode sko på og begive sig ud på eventyr. Nessebar kan gemme på mange spændende og anderledes oplevelser.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top