Rejser

Her kan du rejse hen på skiferie

Vinteren er over os i hele Europa, og derfor vælger et stort antal af danskerne at rejse på skiferie. Der findes et utal af forskellige skidestinationer, så det handler bare om at vælge den type ferie, der passer til dig og dine rejsekompagnoner. Herunder kan du læse om de mest populære mål for skiferien. Du kan også klikke videre her og finde flere oplysninger om skiferie 2019.

 

De mest populære skiferiedestinationer

En af de mest populære rejsemål for at stå på ski er uden tvivl Østrig. For eksempel er Wagrain på toppen af listerne, når vi vælger skiferie. Det har længe været kendt som en børnevenlig by, hvor der var plads til de fleste på pisterne. I løbet af de seneste år er løjperne blevet længere, og der er nu masser af mulighed for at få fart over feltet og udfordre sig selv.
Et andet favorit rejsemål er Italien. Her er der blandt andet mulighed for at blivet guidet rundt i bjergene i Canazei. Byen er beliggende med udsigt til Dolomitterne, som er med til at danne de skønne rammer for turen. Du kan blandt andet være heldig at se bjergene skifte farve ved solnedgang, som også kan være med til en romantisk stemning på ferien. Der er også masser af mulighed for selvforkælelse og afslappende spadage med dampbad og sauna, hvis kroppen skal have en hviledag midt på ferien.
Hvis du er mere til en nem skiferie uden at rejse for langt, så er det nærliggende at vælge en skiferie i Norden. Norge og Sverige tilbyder masser af muligheder for at stå på ski. Skidestinationerne i Norden er ofte rettet mod børnefamilierne. Derfor er det en oplagt mulighed, hvis du rejser med børn, eller hvis du og dine rejsefæller er på vidt forskellige niveauer. Derudover er udsigterne ofte yderst betagende og løjperne befinder sig i smukke omgivelser.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top