Rejser

Guide til forberedelserne af din skiferie

Dette indhold er sponsoreret.

Alle der har været på skiferie, ved hvilken særlig oplevelse det er. Skiferiesæsonen er lige om hjørnet, og det kribler i mange mennesker for at hoppe i skistøvlerne. Der er mange glæder ved skiløb og vinterferie. Gode grin, hyggelige stunder, frisk luft og motion. Det er en ferie, hvor familien bliver samlet til afslapning i idylliske omgivelser. Planlægningen af en skiferie kan være tidskrævende, men herunder får du en guide til bare nogle forberedelserne.

Lån penge til din skiferie

Rigtig mange danskere har tradition for at tage på skiferie hvert år. En skiferie er ikke en billig ferie. Man kommer ikke udenom enten køb eller leje af skisportsudstyr, dyre udlejningshytter eller lejligheder og turpas til skiliftene. Det kan derfor blive nødvendigt at få hjælp til at finansiere din kommende skiferie. I disse situationer kan du tage et lån til jeres kommende ferie. Selvom en ferie i Danmark kan være hyggelig, er der bare noget særligt over hvide dyner af sne, røde kinder og varm kakao i litervis. Lån penge, kan være en mulighed, men brug en sammenligningstjeneste, så du får et bedre lån.

Hvornår skal du tage på skiferie

Skiferiesæsonen nærmer sig. De fleste danskere drager ud mod bjergtoppene i uge 7. Hvis du har mulighed for at rejse udenfor skiferiesæsonerne, vil der være flere fordele ved det. Du vil blandt andet kunne spare penge, slippe for køer til lifte og få nypræparerede piste for dig selv. Det kræver selvfølgelig, at du ikke er afhængig af at skulle holde ferie på bestemte tidspunkter.

Flere mennesker vælger at holde jul i Alperne. Det er der mange gode grunde til, du vil nemlig få en hvid jul uden stress og jag. Holder man jul hjemme, er det næsten uundgåeligt at få travlt med oppyntning, juletræsfældning og forpligtelser til at se en masse folk. På en skiferie vil man derimod få intime og hyggelige oplevelser – uden stress og regnvejr. En skiferie i juletiden vil give uforglemmelige oplevelser og kvalitetstid.

Skiferie med børn

Hvis du skal have børn med på en skiferie, kan du overveje at undersøge, hvilke børnevenlige områder der eksisterer. De fleste lande i dag har destinationer, som er familie- og børnevenlige. For eksempel er Trysil Nordeuropas største skiområde og måske også et af de mest børnevenlige skisportssteder. I området er 100 km præparerede pister, som er børnevenlige. Børneområdet Eventyr er Trysilfjellets største område for børn, og her finder man også et lille terræn, hvor der er kælkebakker, grillområder og igloer til de mindste.

Du kan samtidig undersøge mulighederne for at få dine børn på skiskole.

Lån aldrig mere, end du kan betale tilbage og kig altid på ÅOP – årlige omkostninger i procent.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top